SEPARATOR HIDRAULIC DIN OTEL, CU DEZAERATOR SI ROB GOLIRE, IZOLAT Q=6MC/H, 1 1/2"

Adauga un review

  • Cod produs: 42548008
  • Producator: CALEFFI

2,600.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Separator hidraulic din otel, tratat la exterior cu rasini epoxy, preizolat.
Echipat cu supata de aerisire si robinet de golire.
Racorduri olandeze cu filet interior

 

Funcționarea sistemului de încălzire prin pardoseală depinde de calitatea componentelor din care este alcătuit. Pentru fiabilitatea acestuia și funcționarea ireproșabilă aveți nevoie de performanța pe care o oferă piesele pe care vi le pune la dispoziție CALEFFI. Separatorul hidraulic din oțel cu racord de 1 ½” este conceput pentru a permite circulația fără probleme a agentului termic prin instalație.

Separatorul asigură independența circuitelor și izolația termică a lichidului care circulă. În acest fel se realizează funcționarea sistemului fără probleme și fără riscul disfuncționalităților.

Un alt rol al separatorului este de a elimina bulele de aer care apar și care pot afecta negativ sistemul de încălzire, cauzând defecțiuni. Fără eliminarea acestora nu se poate echilibra corect sistemul, putând să apară interferențe care scad performanțele acestuia.

Încălzirea prin pardoseală prezintă o mulțime de avantaje în comparație cu sistemele obișnuite bazate pe calorifere. Ceea ce o distinge în primă instanță este faptul că întreaga instalație este montată ascuns, sub podea. Acest lucru presupune faptul că nu vor mai exista elemente exterioare, vizibile, care încarcă și deranjează amenajarea încăperilor.

Avantajul și beneficiul major al acestui tip de sistem este, de departe, consumul mult mai redus de energie. Sistemul conceput de CALEFFI funcționează pe principii de eficientizare energetică, oferind un randament maxim privind distribuirea căldurii în încăpere.

Sistemul utilizează o putere termică mult mai redusă datorită echilibrării eficiente și fluctuațiilor termice mai mici. Căldura emisă este distribuită de jos în sus, pe toată suprafața podelei. Astfel, confortul termic resimțit este mult superior, deoarece temperatura din interior este uniform și constant răspândită.

Randamentul crescut al încălzirii prin pardoseală este garantat indiferent dacă aceasta este utilizată în clădiri nou construite sau mai vechi, în locuințe tip casă sau apartamente de bloc. De asemenea, confortul termic este resimțit la fel de bine și în cazul folosirii unei pardosele din gresie sau parchet.

Randamentul și eficiența sistemului de încălzire prin pardoseală sunt garantate utilizând separatorul hidraulic de la CALEFFI, care asigură buna funcționare și protecția instalației de încălzire.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 548
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
DEBIT MAXIM [M3H] 6
RACORD [TOLI] 1 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 282 MM
INALTIME [MM] 690 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri