SEPARATOR DE IMPURITATI SI DEZAERATOR DIN OTEL, DN. 50

Adauga un review

  • Cod produs: 42546050
  • Producator: CALEFFI

6,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Separator de impuritati si dezaerator folosit pentru a elimina in mod continuu aerul si murdaria aflata in circuitele hidraulice de incalzire si in sistemele de racire.
Corpul este confectionat din otel, tratat la exterior cu rasini epoxy.. Elementele interioare sunt confectionate din otel inox, iar garniturile din EPDM.
Este prevazut cu dezaerator si robinet de golire, ambele confectionate din alama cromata.
Mediu: apa si solutie apa cu glicol

Separator de impuritati cu dezaerator DISCALDIRT
 
Separatoarele de impuritati cu dezaerator sunt utilizate pentru a elimina în mod continuu aerul si impuritatile continute în circuitele hidraulice ale instalatiilor de climatizare. Acestea au capacitatea de a elimina întreaga cantitate de aer prezenta în circuite, pâna la nivelul microbulelor, în mod automat. Simultan, separa impuritatile prezente în apa din circuit si le colecteaza în partea inferioara a corpului separatorului, de unde pot fi evacuate. Versiunile echipate cu magnet sunt indicate pentru separarea impuritatilor feroase. Circulatia apei din care s-a eliminat complet aerul si fara impuritati permite instalatiilor sa functioneze în conditii optime fara probleme de zgomot, coroziune, supraîncalziri localizate si deteriorari mecanice.
 
Separatoarele de impuritati cu dezaerator cu racorduri cu flanse sau sudate, sunt disponibile si în versiunea cu carcasa din izolatie, preformata la cald, pentru a garanta izolarea termica perfecta atât la utilizarea cu apa calda cât si racita.
 
SEPARATOR DE IMPURITATI SI DEZAERATOR
Principiu de functionare
Separatoarele de impuritati cu dezaerator beneficiaza de actiunea combinata a mai multor principii fizice. Partea activa a dispozitivului este alcatuita dintr-o sita cu ochiuri concentrice. Aceste elemente concentrice creeaza o miscare turbionara ce faciliteaza eliberarea microbulelor de aer si aderarea lor pe suprafata sitei. Astfel, bulele contopindu-se îsi maresc volumul pâna când forta presiunii hidrostatice creste la o valoare mai mare decât forta care mentine bulele lipite pe suprafata sitei. În acest moment bulele se dezlipesc de pe sita si sunt evacuate în partea superioara a dispozitivului de unde sunt eliminate prin intermediul unui dezaerator automat cu plutitor.
 
Impuritatile prezente în apa, lovindu-se de structura metalica a sitei, se separa si precipita în partea inferioara a dispozitivului.
 
Configuratia speciala a dispozitivului DISCALDIRT® permite efectuarea operatiunilor de întretinere si curatare fara a fi necesar sa se scoata dispozitivul din instalatie, în particular. Accesul la organele în miscare care comanda evacuarea aerului se obtine pur si simplu îndepartând capacul superior. Dezaeratorul automat al separatorului de impuritati cu dezaerator, amplasat în partea superioara a dispozitivului, este echipat cu o camera lunga pentru miscarea plutitorului. Aceasta caracteristica împiedica impuritatile prezente în apa sa ajunga în locasul de etansare. Pentru o eventuala curatare a interiorului sistemului de evacuare a aerului este suficient sa se desurubeze clopotul superior. Separatoarele de impuritati cu dezaerator cu racorduri cu flanse si sudate sunt echipate si cu un robinet cu functia dubla de a evacua cantitati mari de aer în timpul umplerii instalatiei si de a elimina eventuale impuritati care plutesc în apa.
 
 
 
 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 546
PRESIUNE MAXIMA DE LUCRU [BAR] 10
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 110
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 0
VOLUM INTERIOR [L] 13.6
RACORD FLANSA 50 MM
LUNGIME [MM] 350 MM
INALTIME [MM] 775 MM
MASA [KG] 18
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri