SENZOR INUNDATIE GROHE SENSE ALIMENTARE BATERII 3xAAA

Vezi review-uri

 • Cod produs: 44G22505
 • Parteneri Romstal: !
 • Producator: GROHE

299.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 60 luni
 • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

GROHE Sense senzor inteligent pentru apa- pentru retele wireless LAN 2.4 GHz;- alimentat cu 3 baterii tip AAA- indicarea starii
prin iluminat LED, semnal sonor si aplicatieFunctii:- alarma de inundatie instantanee;- detecteaza temperatura si umiditatea
ncaperii;- trimite actualizari privind temperatura si umiditatea o data pe zi;- personalizarea setarilor prin intermediul GROHE
Ondus App pentru iOS si AndroidModuri functionare:1) Functionare independenta: avertizare inundatie prin semnale acustice si pe
telefon prin aplicatia GROHE Ondus App2) Conectat la Grohe Sense Guard:- avertizare inundatie prin semnale acustice si pe telefon
prin aplicatia GROHE Ondus App- comanda oprirea alimentarii cu apa de catre Grohe Sense Guard

Romstal prezintă Grohe Sense Guard, dispozitiv creat special pentru a vă ajuta să preveniți anumite neajunsuri din locuință, precum inundațiile. Avem disponibile senzorul Grohe Sense dar și kitul Grohe Sense Guard și consola de prindere a acestuia, elemente care vă vor ajuta să monitorizați umiditatea și să detectați scurgerile de apă din casă. Grohe Sense Guard vă avertizează și oprește automat apa. Bucurați-vă de securitatea inteligentă și completă a apei în casa dumneavoastră – non-stop.Grohe Sense Guard

UNEORI, APA ESTE O SURSĂ DE PROBLEME.

O scurgere, o chiuvetă înfundată, o țeavă spartă. Și, dintr-o dată, sunteți confruntați cu o casă distrusă și costuri dezastruoase – costuri care pot să ajungă la mii de euro. Nu mai vorbim de stresul și neplăcerile create de pagubele cauzate de apă.

CREDEȚI CĂ NU VI SE POATE ÎNTÂMPLA SI DUMNEAVOASTRĂ ?

Realitatea este că una din două case a suferit pagube cauzate de apă cel puțin o dată.

PAGUBELE CAUZATE DE APĂ REPREZINTĂ PROBLEMA NR. 1 ÎNTR-O LOCUINȚĂ!

 1. 54% dintre locuințe au înregistrat pagube cauzate de apă, asociate cu alimentarea de la rețeaua de apă.
 2. 65% dintre cazuri sunt legate de țevi.
 3. Pagubele cauzate de apă ar fi putut să fie prevenite în 93% dintre cazuri.
 4. În Europa, costul mediu pentru repararea pagubelor cauzate de apă este de 2.297 €. 28% dintre cei care sunt asigurați, nu sunt despăgubiți deloc. Și cei care sunt, primesc numai 61% din costul total.
 5. În 2015, numai în Germania au existat 1,1 milioane de cazuri de pagube cauzate de apă, raportate în locuințe.
 6. După numai 24 de ore, din cauza umezelii, poate să apară mucegaiul, ducând la probleme respiratorii, astm și alergii.

VĂ PREZENTĂM GROHE SENSE ȘI GROHE SENSE GUARD: SISTEMUL DE SECURITATE A APEI CARE ARE GRIJĂ DE LOCUINȚA DUMNEAVOASTRĂ

GROHE SENSE

SENZORUL DE APĂ INTELIGENT

GROHE Sense detectează prezența apei, monitorizează temperatura și umiditatea și vă alertează în mod automat, înainte să se întâmple ceva grav.GROHE_Sense_Guard

SECURITATE COMPLETĂ A APEI PENTRU CASA DUMNEAVOASTRĂ – NON-STOP

GROHE Sense este un sistem de detectare a apei ușor de instalat, conectat la rețeaua Wireless LAN, pentru întreaga locuință. Instalat în pivniță, spălătorie, baie sau bucătărie – detectează din timp scurgerile și vă oferă o șansă reală de a reacționa rapid.

GROHE Sense este senzorul harnic de apă care nu doarme niciodată. Răspunde la prezența apei acolo unde nu ar trebui să existe.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Detectează inundația

Primiți automat alerte privind inundația, pentru a putea reacționa rapid.

Detectează riscul de îngheț

Detectează dacă temperatura camerei scade sub 3°C – un potențial risc de îngheț – și vă alertează automat.

Simte umiditatea

Sunteți informat despre umiditatea periculoasă și vă protejează locuința și bunurile de consecințele negative ale acesteia.

GROHE SENSE ESTE LA DATORIE ȘI URMĂREȘTE INUNDAȚIILE SAU SCURGERILE

În momentul în care apa intră în contact cu GROHE Sense, acesta emite un semnal sonor și o lumină roșie intermitentă.

SUNTEȚI ALERTAȚI, ORICÂND, ORIUNDE

GROHE Sense vă trimite automat o notificare prin aplicația GROHE ONDUS în cazul unei scurgeri de apă detectate, astfel încât să puteți să ajungeți acolo la timp, înainte ca scurgerea să se transforme într-o inundație.

DACĂ PUTEȚI SĂ O VEDEȚI, ESTE DEJA PREA TÂRZIU

Umezeala și igrasia asigură condiții ideale pentru dezvoltarea mucegaiului. GROHE Sense vă alertează atunci când există un nivel impropriu de umiditate pentru o perioadă lungă de timp – ceea ce vă permite să acționați înainte ca mucegaiul să își facă simțită neplăcuta prezență.

PREA MULTĂ NU ESTE BUNĂ – DAR NICI PREA PUȚINĂ

Sănătatea dumneavoastră se poate deteriora și atunci când nivelurile de umiditate sunt prea scăzute: consecințele pot fi iritarea sinusurilor, mâncărimi de ochi și uscarea pielii, precum și un risc crescut de răceală. GROHE Sense vă alertează atunci când umiditatea scade sub nivelul prestabilit de dumneavoastră.

EVITAȚI O PRIMIRE RECE

Pericolul de apariție a înghețului este mai mare în camerele care nu sunt verificate frecvent – precum pivnița – sau în casele de vacanță care pot să fie nelocuite o mare parte din timp. GROHE Sense vă alertează atunci când temperatura camerei scade sub 3°C, pentru a avea timp să reacționați.

INSTALAȚI SINGURI GROHE SENSE

Cu GROHE Sense, puteți să detectați apa și să vă protejați locuința de pagubele cauzate de apă în doar 10 minute.

Instalați GROHE SENSE:

 • Pentru a urmări scurgerile de sub chiuveta din bucătărie
 • Lângă mașina de spălat este locul perfect pentru ca GROHE Sense să detecteze scurgerea.
 • În baie, umiditatea poate să fie o problemă dacă nu aerisiți încăperea la timp – GROHE Sense trage un semnal de alarmă
 • Amplasați GROHE Sense în pivniță pentru a monitoriza umiditatea, a preveni condensul și a măsura temperatura, identificând astfel riscul de îngheț din timp.

Simte temperatura

Primiți informații zilnice privind temperatura camerei pe ore, stabiliți praguri și sunteți avertizați automat dacă situația este critică.*

Simte umiditatea

Primiți informații zilnice privind umiditatea camerei pe ore, stabiliți praguri și sunteți avertizați dacă situația privind umiditatea este critică pentru mai mult de 3 ore.

LongLifeBattery

Utilizare durabilă a bateriei de până la 4 ani.

WaterResistant

Protecție împotriva apei sub formă de stropi.

* Nu utilizați GROHE Sense pe post de alarmă pentru incendiu, deoarece GROHE Sense măsoară temperatura doar o dată pe oră.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri