SENZOR DE SUPRAFATA ESM-11

Vezi review-uri

 • Cod produs: 39D 0059
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: DANFOSS S.R.L.

215.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Senzor de temperatura universal DANFOSS, model ESM-11, are un contact de suprafata elastic pentru a asigura un bun transfer de
caldura pe conductele de toate dimensiunile.
Caracteristici tehnice:
-Domeniul de temperatura: 0100C
-Senzor: platina, 1000 ohm la 0C
-Grad de protectie: IP 32
-Constanta de timp: 3 s
-Material:
-invelis: ABS
-soclu: PC(polycarbonate)
-Racorduri electrice: bloc terminal pentru 2 fire in zona inferioara
-Racord (montaj): inel de strangere pentru conducte DN 15-65

Senzorul de temperatură ESM-11 ne ajută să reglăm cu maximă precizie temperatura din orice încăpere. Acesta se folosește împreună cu un termostat ambiental căruia îi transmite datele înregistrate. În acest fel, reglarea termică se poate realiza mult mai bine în fiecare cameră decât prin simpla utilizare a unui termostat de ambient.

Termostatul se monteză de regulă în camera cea mai răcoroasă pentru ca în acest fel să putem obține confortul termic dorit pentru toate camerele din cadrul locuinței. Însă dacă locuința este de dimensiuni mai mari, reglarea termică se face cu mai multă dificultate și este posibil să nu obținem confortul termic dorit.

Senzorul de temperatură receptează cu precizie nivelul termic din interior pentru ca reglarea termică să se efectueze cu eficiență ridicată. Astfel, este evitată risipa de energie și consumul excesiv de energie, ceea ce va însemna și costuri mai reduse pentru facturi.

De ce este util un senzor de temperatură?

Senzorul va indica cu exactitate temperatura in interior, iar în consecință reglajul termic se va face cu precizie. Astfel, dacă am setat termostatul la o valoare anume pentru întreaga locuință, de regulă nu se va obține o temperatură uniformă peste tot și vor exista pierderi de căldură. Unele încăperi vor fi ușor mai încălzite, iar altele mai răcoroase. Pentru a evita acest fenomen a fost conceput senzorul de temperatură, pe care îl putem folosi mai ales în încăperile unde remarcăm diferențe considerabile față de nivelul termic setat.

În acest fel, senzorul de temperatură ne ajută să controlăm mult mai bine funcționarea sistemului termic și să evităm consumul ridicat de energie. Sistemul de încălzire va lucra mult mai bine și va oferi un randament mai ridicat prin automatizarea realizată prin intermediul senzorului de temperatură ESM-11.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri