SENZOR DE PARDOSEALA VISION VFS300, INCALZIRE PARDOSEALA, 3 M

Adauga un review

39.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 60 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Senzor de pardoseala VFS 300, proiectat pentru masurarea temperaturii. Acesta lucreaza impreuna cu termostate, ce preiau temperatura masurata.
Diametrul cablului de alimentare este de 5 mm, iar diametrul senzorului este de 9 mm

Senzorul de pardoseală VFS 300 se folosește pentru măsurarea temperaturii podelei din cadrul sistemelor termice de încălzire prin pardoseală. Acesta lucrează împreună cu termostate ambientale, transmițând regulat datele înregistrate. Conceput de Salus Controls, senzorul se potrivește cu oricare dintre termostatele programabile sau neprogramabile cu funcție pentru pardoseală încorporată.

Prin folosire unui sistem de automatizare alcătuit din sensorul de pardoseală și termostatul ambiental putem controla funcționarea sistemului de încălzire. Senzorul ajută la protecția podelei de supraîncălzire, limitând temperatura maximă la care aceasta poate ajunge. Setarea nivelului maxim al temperaturii se realizează prin intermediul termostatului.

Calitatea confortului termic depinde foarte mult de controlul adecvat al temperaturii. În cazul utilizării unui sistem de încălzire prin pardoseală este foarte important să dispunem de senzor de pardoseală și termostat ambiental cu funcție de protecție a pardoselii din gamele oferite de Salus Controls. În acest fel putem fi siguri că nu există nici un risc pentru supraîncălzirea podelei, iar sistemul de încălzire nu va suferi de suprasolicitare. Un nivel termic adecvat pentru încălzirea podelei asigură confortul termic de care avem nevoie. Temperatura la nivelul pardoselii nu va depăși limita impusă, iar astfel gresia sau parchetul vor rezista mult mai bine. Fluctuațiile termice pot cauza crăparea gresiei sau ondularea parchetului, iar pe termen lung pot duce la deteriorarea instalației termice. Senzorul de pardoseală împreună cu termostatul ambiental au rolul de a preveni fluctuațiile termice la nivelul podelei și de a menține o temperatură cât mai uniformă pe toată suprafața acesteia.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL VFS300
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] -10
GRAD DE PROTECTIE IP 67
LUNGIME [MM] 3000 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri