SEMIPICIOR PT LAVOAR, CERSANIT FACILE

Adauga un review

  • Cod produs: 80CR0036
  • Parteneri Romstal: !
  • Producator: CERSANIT

129.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Semipicior pentru lavoar.
Se monteaza impreuna cu lavoarul Facile

Dacă dorim să avem un aspect îngrijit și mult mai aerisit al încăperii de baie, atunci avem nevoie de produse care să ocupe foarte puțin spațiu. Lavoarul FACILE cu semipicior de la ROVESE este perfect pentru băile de mici dimensiuni cărora dorim să le oferim un plus de eleganță.

Semipiciorul pentru lavoarul FACILE are dimensiuni mult mai reduse decât un piedestal întreg. Acesta are un avantaj major față de lavoarele susținute cu piedestale înalte, anume faptul că nu atinge podeaua și are o suprafață mult mai mică. Din acest motiv este mult mai ușor de curățat și de întreținut, iar podeau este mai simplu de spălat.

Lavoarul FACILE cu semipicior este perfect pentru orice baie. Acesta se încadrează cu ușurință în stilul modern și minimalist, axat pe aspectele practice în primă instanță, apoi pe aspectul estetic.

Semipiedestalul pentru lavoarul FACILE va adăuga mai multă eleganță băii, oferind un aspect curat și plăcut acesteia. Faptul că nu ocupă mult loc îl face perfect pentru băile mici și cochete. Deoarece are dimensiuni reduse, lavoarul alături de semipiciorul pentru lavoar pot fi amplasate cu ușurință în orice colț al încăperii.

Un spațiu mai liber este mai ușor de întreținut și de organizat, creând și un sentiment de confort mai pregnant. Astfel, gama FACILE a fost concepută pentru a ne ajuta în privința amenajării și organizării băii, pentru a ne bucura de cel mai bun confort și pentru a ne simți mai relaxați.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP SEMIPICIOR
BRAND CERSANIT
SERIE FACILE
MONTAJ PE PERETE
MATERIAL CERAMICA
CULOARE ALB
FINISAJ LUCIOS
DISTANTA INTRE PRINDERI [MM] N/A
LUNGIME [MM] 295
LATIME [MM] 180
INALTIME [MM] 280
MASA [KG] 5.9
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri