0372 123 101
SALTEA DIN VATA BAZALTICA CASERATA CU FOLIE DE ALUMINIU, GROS. 50 MM, 5 MP
39,50 LEI / M2   Stoc momentan epuizat
#

SALTEA DIN VATA BAZALTICA CASERATA CU FOLIE DE ALUMINIU, GROS. 50 MM, 5 MP


SALTEA DIN VATA BAZALTICA CASERATA CU FOLIE DE ALUMINIU, GROS. 50 MM, 5 MP

Cod produs: 68C14288
Producator: ISOLINE SRL
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

39,50 LEI / M2
Pretul include TVA
Pretul este pe M2
Stoc momentan epuizat*ATENTIE! Produsul se poate comanda doar la multiplu de 5.

DescriereVata bazaltică este ideală pentru izolarea caselor, în special a acoperișurilor. În comparație cu polistirenul, vata bazatică oferă mult mai multe avantaje. Pe lângă faptul că izolează termic foarte bine, vata minerală bazaltică reprezintă opțiunea cea mai bună în materie de protecție a locuinței.

Vata bazaltică este ignifugă și incombustibilă. Ceea ce înseamnă că nu ia foc și nu întreține focul. Politirenul, pe de altă parte, poate fi ignifug, dar la o anumită temperatură foarte înaltă, acesta întreține focul. Este astfel recomandată cu precădere clădirilor publice sau localurilor, reprezentând o garanție pentru siguranța în caz de incendiu.

Vata bazaltică izolează fonic foarte bine. Structura acesteia împiedică propagarea sunetelor, spre deosebire de polistiren, care nu izolează fonic. Este foarte utilă în special în marile orașe unde poluarea fonică este foarte mare, precum și pentru casele sau clădirile din apropierea șantierelor, trenurilor, aeroporturilor etc.

Vata minerală bazaltică permite casei să respire. Aceasta previne apariția condensului, a mucegaiului și igrasiei, menținând un climat ambiental mult mai sănătos. Este mult mai potrivită pentru locuință, deoarece menține un mediu mai igienic, mai proaspăt și nu permite răspâdirea sporilor de mucegai.

Izolarea termică a clădirilor și locuințelor reprezintă o măsură importantă pentru creșterea eficienței energetice. Prin izolarea clădirilor se reduce consumul de energie pentru încălzire, temperatura ambientală se menține constantă mai mult timp, iar căldura nu se disipă în exterior. Vata minerală bazatică are pe lângă proprietățile izolante și multe alte calități care o fac să fie mult mai potrivită, în locul polistirenului. Aceasta protejează locuința de riscul distrugerilor produse de foc, în timp ce îi permite să respire.

Specificatii tehnice

Nu exista informatii.

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse