Romstal - FRTM parteneriat pentru performanta

                                                                                 

Romstal - FRTM
De 14 ani, parteneri pentru performanta

 

Parteneriatul cu  Federatia Romana de Tenis de Masa este unul “de suflet” pentru compania Romstal, prin care incercam sa premiem performanta si in acelasi timp sa ii sustinem pe copiii talentati care practica tenisul de masa in Romania.

 

 

Este al XIV-lea an consecutiv când Romstal susţine Federaţia. A devenit deja un parteneriat strategic” – a declarat Beatrice Romanescu, Director de marketing si relatii publice al FRTM.

 

Proiecte Romstal - FRTM

·“Vestiarul meu” este un proiect pe care il derulam impreuna cu Federatia Romana de Tenis de Masa si vizeaza renovarea si dotarea cu echipamente sanitare a  vestiarelor de la toate cluburile sportive afiliate federatiei. Pana in prezent, vestiarele de la  25 de cluburi au  fost amenajate modern si utilate corespunzator, dupa  modelul cluburilor din afara tarii.

 

·Proiectul “Calendarul Romstal FRTM” a ajuns anul acesta la a sasea editie. In fiecare an au fost tiparite peste 7000 exemplare distribuite gratuit cluburilor sportive, partenerilor Romstal si persoanelor pasionate de tenis de masa.

 

·In fiecare an premiem sportivii care au obtin medalii la campionatele internationale de tenis de masa, precum si pe cei mai buni antrenori din Romania. Astfel incercam sa sustinem si sa stimulam obtinerea de performante sprotive deoseite!