ROBINET TEMPORIZAT TEMPOR PT APA RECE/CALDA, 6-8SEC., CROM

Adauga un review

335.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Robinet cu temporizator TEMPOR cu maner de selectare a apei reci/calde, pentru apa rece si apa calda.
In locuri publice, seria de robineti temporizatori TEMPOR, ofera un serviciu important in ceea ce priveste economisirea apei si
rationalizarea utilizarii apei si este o solutie ideala, indiferent de stil, clasic sau modern.
Robinetul este fabricat din alama cromata si este conform cu UNI EN 248.
Timpul de curgere este cuprins intre 6 si 8 secunde.
Debitul maxim este dat la presiune maxima de functionare de 5 bar. Pentru presiune mai mare de 5 bar trebuie instalat un
reductor de presiune.


Eficiență de resurse

Robinetul temporizat din gama TEMPOR funcționează atât pentru apă rece, cât și pentru apă caldă. Mecanismul inovator cu temporizator împiedică risipa de resurse, precum apa și energia, de fiecare dată când îl folosim. Robinetul este perfect pentru echiparea băilor care sunt utilizate de mai multe persoane. Acesta are rolul de a eficientiza consumul de apă și energie, pentru a reduce costurile pentru facturi. O mare parte a consumului de apă se datorează lăsării robinetului să curgă în gol. Temporizatorul oprește jetul de apă după câteva secunde, astfel este prevenit orice consum inutil al apei. În cazul în care folosim apa caldă, orice secundă de utilizare înseamnă un consum în plus la energie.

Comod și simplu de operat

Temporizatorul este foarte simplu de manevrat. Tot ce avem nevoie să facem este să apăsăm pe acesta, iar apa va începe să curgă instantaneu. Pentru apă caldă este necesar să acționăm mica clapetă din lateral. Oprirea jetului de apă se face automat, fără să fie nevoie să intervenim. Este ideal pentru persoanele comode sau în cazul în care ne grăbim.

Rezistență și durabilitate

Robinetul este realizat din alamă cromată, un aliaj foarte rezistent în timp și perfect pentru întrebuințare frecventă. Suprafața cromată asigură protecție contra oxidprii și coroziunii, conferindu-i și un finisaj lucios, foarte elegant

Design elegant, cu note masculine

Desinul este realizat din linii clare, simple, care îi conferă un aspect robust, masculin. Conceput să fie în primul rând practic, robinetul are un aspect simplu, fără elemente estetice, potrivindu-se cu ușurință în orice baie modernă și funcțională.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP ROBINET LAVOAR
BRAND REMER
SERIE TEMPOR
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE TEMPORIZARE
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
DEBIT MAXIM 17.9 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 110 MM
INALTIME [MM] 130 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri