ROBINET TEMPORIZAT TEMPOR PT APA RECE, 6-8SEC., CROM

Adauga un review

165.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Robinet cu temporizator TEMPOR cu o singura comanda, pentru apa rece.
In locuri publice, seria de robineti temporizatori TEMPOR, ofera un serviciu important in ceea ce priveste economisirea apei si
rationalizarea utilizarii apei si este o solutie ideala, indiferent de stil, clasic sau modern.
Robinetul este fabricat din alama cromata si este conform cu UNI EN 248.
Timpul de curgere este cuprins intre 6 si 8 secunde.
Debitul maxim este dat la presiune maxima de functionare de 5 bar. Pentru presiune de mai mare de 5 bar trebuie instalat un
reductor de presiune

Economii considerabile la consumul de apă

Consumul de apă în exces este o problemă cu care se confruntă multă lume. În special localurile publice au de-a face cu consumul irațional de apă. Pentru a controla mai ușor cantitatea de apă utilizată ROMSTAL a conceput seria de robineți cu temporizator TEMPOR. Robineții TEMPOR reprezintă instrumentul perfect pentru băile publice sau cele de la birou, care sunt folosite de un număr considerabil de persoane.Cu ajutorul acestuia este evitată risipa de apă și sunt reduse costurile pentru factura la apă. Robinetul cu temporizator este perfect pentru eficientizarea costurilor de mentenanță ale afacerilor, aducând beneficii remarcabile în privința reducerii costurilor lunare.

Igienă ireproșabilă I

giena este o problemă pe care o întâlnim foarte des în toaletele publice. Cu ajutorul robinetului TEMPOR putem rezolva foarte elegant și fără nici un efort acest neajuns. Temporizatorul este creat pentru a limita contactul cu pielea, astfel transferul de germeni este foarte redus. Suparfața metalică a robinetului nu permite înmulțirea bacteriilor, acesta neprezentând nici un fel de risc pentru sănătatea noastră.

Simplu de folosit

Temporizatorul este un dispozitiv care se activează în momentul în care exercităm o anumită presiune asupra lui. După ce este apăsat, temporizatorul permite jetului de apă să curgă pentru câteva secunde, apoi oprește curgerea apei. Astfel, că este foarte ușor de utilizat.

Design atractiv și suprafață cromată

Robinetul TEMPOR are un design elegant, cu o formă înclinată care ajută la curgerea jetului de apă sub un anumit unghi. Suprafața cromată îi conferă strălucire de durată, reprezentând concomitent și protecție contra oxidării sau coroziunii. Robinetul este foarte durabil și poate fi întrebuințat fără probleme o lungă perioadă de timp. Acesta suportă foarte bine contactul cu substanțe chimice sau abrazive.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP ROBINET LAVOAR
BRAND REMER
SERIE TEMPOR
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE TEMPORIZARE
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
DEBIT MAXIM 20 L/MIN
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 105 MM
INALTIME [MM] 95 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri