ROBINET TEMPORIZAT TEMPO PT APA RECE, 3-7SEC., CROM

Adauga un review

99.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara ROBINET TEMPORIZAT TEMPO PT APA RECE, 3-7SEC., CROM din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare pentru baie publica - Baterii baie publica - Baterii temporizate.

Aspectul si dotarile toaletei sunt puncte esentiale in felul in care orice consumator percepe imaginea unei companii sau institutii publice. In ultimii ani, protejarea mediului si economisirea resurselor naturale a devenit o preocupare constanta in activitatea companiilor responsabile fata de mediul inconjurator, care acorda o atentie sporita tehnologiilor eco-friendly. Prin urmare, toaleta trebuie sa primeasca o atentie speciala in momentul renovarii sau construirii unei cladiri publice. Noile tehnologii in domeniul instalatiilor, estetica produselor si abilitatea lor de a crea un mediu igienic pot imbunatati exponential imaginea de ansamblu a cladirii.

In plus, aceste inovatii in domeniul sanitarelor reduc costurile de functionare, economisesc apa si energie si imbunatatesc gradul de igiena.

Avantajele folosirii robinetilor temporizati

Robinetii temporizati sunt dotati cu un mecanism care odata actionat declanseaza jetul de apa si ulterior il inchide automat dupa o perioada presetata. Faptul ca jetul de apa curge pentru o perioada predeterminata de timp, inainte de a se inchide automat, este o solutie de a limita risipa de apa ca urmare a neglijentei. Economia de apa poate merge pana la 60%.

Robinetii temporizati nu necesita energie electrica pentru actionare.

Reprezinta o solutie simpla si convenabila de a economisi apa in toaletele publice unde numarul mare de utilizatori poate genera o risipa semnificativa de apa.

In plus, sunt o optiune sigura pentru a evita inundarea toaletei, in cele mai multe cazuri din neglijenta utilizatorilor.

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP ROBINET LAVOAR
BRAND KRONER
SERIE TEMPO
DESIGN MODERN
MONTAJ PE LAVOAR
ACTIONARE TEMPORIZARE
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
DEBIT MAXIM N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 105 MM
INALTIME [MM] 90 MM
RACORDURI FLEXIBILE [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

  • Tevi metalice de 6m;
  • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
  • Echipamente mari de tip cazane;
  • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri