ROBINET PT PISOAR, CU FOTOCELULA, AC 220V / DC 6V (4x1.5AA), MONTAJ INGROPAT, CROM

Adauga un review

480.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara ROBINET PT PISOAR, CU FOTOCELULA, AC 220V / DC 6V (4x1.5AA), MONTAJ INGROPAT, CROM din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare pentru baie publica - Baterii baie publica - Baterii cu fotocelula.

Avantajele folosirii robinetilor de pisoar temporizati sau cu fotocelula

Robinetii de pisoar, atat cei temporizati cat si cei cu fotocelula, incorporeaza tehnologii care cresc performanta si eficienta in utilizare.

In cazul robinetilor de pisoar cu fotocelula apar si alte beneficii:

  • Utilizatorul nu mai este nevoit sa atinga dispozitivul de actionare, posibil purtator de microbi
  • Pisoarele se mentin curate si improspatate, in ciuda utilizatorilor neglijenti, care “uita sa traga apa”
  • Lipsa contactului cu robinetul scade riscul de utilizare gresita sau vandalism (unii utilizatori, din dorinta de a evita contaminarea cu microbi prin atingerea robinetului cu mana, ajung sa-l “loveasca” cu diverse obiecte sau chiar cu piciorul, ceea ce poate deteriora instalatia si creste in acelasi timp nivelul de contaminare pentru ceilalti utilizatori).

ROBINET PT PISOAR, CU FOTOCELULA, AC 220V / DC 6V (4x1.5AA), MONTAJ INGROPAT, CROM

- Alimentare 4 baterii 1.5V tip AA sau 220V

- presiune maxima apa 6 bar

- temperatura apei 0-45oC

- posibilitate reglare volum de apa ce curge la fiecare actionare

- poate fi instalat atat pentru pisoare cu alimentare pe sus cat si la cele cu alimentare prin spate. In cazul instalarii la pisoarele cu alimentare prin spate se recomanda si ofertarea codului 62G37044 (teava 1/2" cu garnitura D.32-38 pt racordare la apa a pisoarelor cu alimentare prin spate)

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP BATERIE PISOAR
BRAND KRONER
MONTAJ INGROPAT
ACTIONARE FOTOCELULA
MATERIAL ALAMA SANITARA
CULOARE CROM
FINISAJ LUCIOS
TEHNOLOGIE FARA TERMOSTAT
DEBIT MAXIM N/A
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] N/A
INALTIME [MM] N/A
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri