ROBINET DE TRECERE PT APA, DIN ALAMA CROMATA CU SFERA SI MANETA, BIANCHI, 1 1/4", FI-FI

Vezi review-uri

 • Cod produs: 40460425
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: BIANCHI

73.49 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Acest produs se vinde si in variantele

Vezi mai mult

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Robinet de trecere cu sfera utilizat pentru instalatii in care se vehiculeaza apa sau fluide nonagresive.
Corp din alama samotata la cald UNI EN 1265-CW617N.
Sfera din alama cromat lucioasa UNI EN 1265-CW614N.
Actionare tip maneta metalica acoperit cu material plastic de culoare rosie.
Prevazut cu racorduri filetate ISO228 de tipul FF.
Toate operatiile de producere sunt atent monitorizate si in comformitate cu norma ISO 9001/2000

robinet de trecere din alama

ROBINET DE TRECERE BIANCHI DIN ALAMA CROMATA CU SFERA SI MANETA PT APA FI-FI 1 1/4" Pentru a putea verifica și manevra instalațiile de apă este nevoie de robineți speciali care să permită întreruperea fluxului de apă atunci când nu funcționează cum ar trebui. Astfel putem interveni pentru a depista cauza disfuncțiunii și pentru a repara eventualele nereguli. Cu ajutorul robinetului de trecere de la compania italiană BIANCHI FRATELLI este foarte ușor să opriți sau să dați drumul la apă atunci când este cazul. Acesta se manevrează dintr-o manetă specială care permite cu ușurință întreruperea apei, fără nici un fel de inconvenient. Este simplu de instalat și de folosit de către oricine, chiar dacă nu este specialist. Instalațiile de apă pot necesita din timp în timp reparații sau înlocuiri ale unor piese, în astfel de situații este foarte util să puteți manevra fluxul de apă pentru a permite desfășurarea operațiunilor.

robinet de trecere apaCu ajutorul robinetului toate aceste operațiuni vor deveni mult mai ușor de realizat și or putea fi executate mult mai rapid. Robinetul întrerupe fluxul continuu al apei până în punctul unde este instalat. Acesta poate fi racordat la țevi cu diametru de 1¼ țoli . Poate fi montat acolo unde se face racordul pentru bateriile de chiuvetă, pentru racordul mașinii de spălat sau oriunde aveți instalație pentru apă. Robinetul oferă mai multă siguranță în manevrarea instalației de apă și face mult mai ușoară munca de reparare.

Cu acest dispozitiv nu va mai exista riscul inundării casei, permițându-vă să puteți interveni din timp atunci când apare un astfel de incident. Robinetul de trecere din alamă este rezistent la contactul îndelungat cu apa și va facilita intervențiile pe care le aveți de făcut în cadrul instalației de apă.

 

 

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL 425B
RACORD [TOLI] 1 1/4 TOLI
LUNGIME [MM] 84 MM
INALTIME [MM] 66 MM
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul este GRATUIT pentru orice comanda, in perioada 16 - 30 septembrie 2020. In afara promotiei, Transportul este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse.

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri