ROBINET CALORIFER TERMOSTATABIL TUR COLTAR, CALEFFI, 3/8" FI-FE

Adauga un review

  • Cod produs: 42401302
  • Producator: CALEFFI

62.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Robinet termostatabil pentru tur, in unghi, pentru radiatoare, prevazut cu posibilitatea de a i se monta un cap termostatat sau un cap electrotermic.
Rozeta de comanda pentru reglaj termostatic este de culoarea alba RAL 9010 si din material ABS. Tija de comanda din otel inox.
Corpul este confectionat din alama cromata conform EN 12165 CW617N. Acesta este prevazut cu racord cu filet exterior si garnituri din EPDM.
Se poate utiliza in instalatii in care se vehiculeaza apa sau solutie de apa cu glicol in procent de 30%

Prin intermediul robinetului termostatabil CALEFFI putem regla foarte ușor temperatura din fiecare încăpere în funcție de preferințe. Pentru încăperile în care circulăm mai des putem selecta un nivel termic adecvat prin rotirea capătului termostatic, iar în cazul în care nu avem nevoie de căldură putem opri fiecare radiator în parte. În acest fel sistemul termic este compartimentat, pentru a oferi exact ce avem nevoie, acolo unde este nevoie.

Robinetul termostatabil CALEFFI asigură o eficiență mult mai ridicată a sistemului termic deoarece oferă posibilitatea reducerii consumului energetic. Risipa de energie și consumul inutil reprezintă cauza principală a costurilor foarte ridicate la facturile pentru energie. Fără termostatare nu putem controla nivelul termic al fiecărui calorifer în parte, iar astfel este simplu să consumăm în exces.

Robinetul ne ajută să reglăm diferențiat căldura în funcție de confortul termic dorit, de încăperile des frecventate, de situații sau de momentele când suntem acasă. Robinetul este special conceput pentru a rezista fără probleme temperaturii și presiunii ridicate. Fiind confecționat din alamă cromată, robinetul nu suferă în urma contactului cu apa sau al altor factori corozivi.

Prin intermediul acestuia putem controla climatul ambiental pentru eficientizarea optimă a consumului. Este recomandat să respectăm câteva principii pentru a beneficia de costuri mult mai reduse la facturi. Un principiu important este să menținem caloriferele pe funcție antiîngheț de fiecare dată când lipsim de acasă. În acest fel este protejată intalația termică și consumul va fi foarte redus. Noaptea putem regla temperatura din încăpere cu 2-3 grade mai mică decât în timpul zilei. Pentru fiecare grad redus facem o economie de 7% la consumul energetic. În acest fel ne putem bucura de confortul termic perfect, fără efort și cu costurile cele mai mici.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

SERIA 401
TEMP. MINIMA DE LUCRU [°C] 5
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 10 BAR
KV 2.22 MC/H
MASA [KG] 0.188
MODEL 401302
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
INALTIME [MM] 120 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri