ROBINET CALORIFER TERMOSTATABIL TUR COLTAR, CALEFFI, 1/2" FI-FE

Adauga un review

  • Cod produs: 42401402
  • Parteneri Romstal: +
  • Producator: CALEFFI

44.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Robinet termostatabil pentru tur, in unghi, pentru radiatoare, prevazut cu posibilitatea de a i se monta un cap termostatat sau un cap electrotermic.
Rozeta de comanda pentru reglaj termostatic este de culoarea alba RAL 9010 si din material ABS. Tija de comanda din otel inox.
Corpul este confectionat din alama cromata conform EN 12165 CW617N. Acesta este prevazut cu racord cu filet exterior si garnituri din EPDM.
Se poate utiliza in instalatii in care se vehiculeaza apa sau solutie de apa cu glicol in procent de 30%

Pentru a reduce costurile la energie în perioada iernii este indicat să utilizăm robineți termostatabili pentru calorifere. CALEFFI a conceput un model de robinet simplu de instalat și de manevrat, cu ajutorul căruia putem eficientiza consumul de energie. Robinetul se montează individual pentru fiecare calorifer din locuință, facilitând controlul temperaturii ambientale pentru fiecare încăpere.

Prin termostatarea caloriferelor se reduce consumul de energie, deoarece este foarte simplu să reglăm temperatura. Robinetul termostatabil ne ajută să evităm consumul inutil și costurile suplimentare la facturi. Putem seta nivelul termic dorit prin simpla rotire a capului termostatic, pentru a obține confortul termic optim și a reduce consumul de energie.

Eficientizarea energetică se poate realiza prin câteva măsuri simplu de urmat. Este recomandat să reducem gradele celsius ori de câte ori este cazul. Astfel în timpul cât lipsim de acasă putem economisi foarte mult din consumul de energie prin setarea caloriferelor pe funcția antiîngheț. În acest fel este protejată instalația termică de efectele frigului, iar consumul energetic este redus la minimum.

Robineții termostatabili CALEFFI permit manevrarea cu ușurință a nivelului termic din încăpere prin reglarea funcționării caloriferelor. Căldura este degajată în funcție de dechiderea pe care o dăm robinetului, fiind direct proporțională cu aceasta. Robinetul permite controlul și monitorizarea climatului ambiental pentru un plus de confort. Reducerea consumului înseamnă costuri mai mici la facturi și diminuarea emisiilor de CO2. Robineții termostatabili sunt o modalitate de a contribui la ecologizarea mediului înconjurător, fără nici un efort și beneficiind de nivelul de confort necesar traiului cotidian.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 401
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 100
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
INALTIME [MM] 123 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri