REZERVOR WC INCASTRAT, OLI DIAMANTE EVO250, 3/3.5-6/7L

Adauga un review

310.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Cumpara REZERVOR WC INCASTRAT, OLI DIAMANTE EVO250, 3/3.5-6/7L din categoria Amenajare baie - Obiecte sanitare - Rezervoare wc si accesorii - Rezervoare wc incastrate fara cadru.

Pentru un aspect rafinat al băii și pentru mai mult spațiu disponibil, OLIVEIRA & IRMAO vă propune modelul de rezervor de Wc îngropat OLI DIAMANTE EVO250. Simplu de instalat și cu rezistență foarte crescută, rezervorul este perfect pentru orice tip de baie, în special pentru încăperile mai puțin spațioase.

Baia arată cu totul diferit cu ajutorul unui rezervor de WC ascuns. Singurul lucru vizibil la acesta este placa de comandă care acționează mecanismul de tragere a apei. Rezervorul poate fi montat fără dificultate în spatele unui perete fals, putând să reziste fără probleme pentru foarte mult timp. Durabilitatea crescută a rezervorului îl face să fie o variantă optimă, deoarece nu va fi nevoie de înlocuirea frecventă a acestuia.

Nefiind vizibil, rezervorul este ideal pentru amenajarea încăperii în orice stil dorim. Aspectul general al băii va căpăta un accent mai elegant, iar spațiul va fi mai puțin încărcat. Rezervoarele aparente ocupă spațiu suplimentar și reprezintă concomitent medii propice răspândirii bacteriilor. Prin intermediul rezervorului ascuns vom beneficia de un obiect sanitar în minus, care nu va mai incomoda, iar igienizarea băii va putea fi realizată mult mai simplu.

Rezervorul OLI DIAMANTE EVO250 este conceput pentru a funcționa cu un volum redus de apă. Capacitatea bazinului este de maximum 7 litri, având posibilitatea de a funcționa și cu 3 litri. În acest fel se obține o eficiență foarte ridicată a consumului de apă. Curățarea vasului de toaletă poate fi efectuată la fel de bine printr-un jet puternic de apă, însă utilizându-se o cantitate mult mai redusă de lichid. Consumul redus de apă înseamnă costuri mai mici la facturi, fără nici un efort, doar cu rezervorul îngropat OLI DIAMANTE EVO250.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri