REZERVOR WC INCASTRAT, GROHE GD2, 3/6-6/9L

Adauga un review

  • Cod produs: 62G37049
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GROHE

399.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Rezervor GD 2
Producator : Grohe.
Rezervor pentru vasul de WC ce se poate monta ingropoat.
In cazul utilizarii unui vas Wc suspendat , montajul se paote face prin intermediul unui cadru .
La fata finita a peretelui ramane vizibila numai placuta de actionare.
Placuta de actionare se comanda separat.
Caracteristici:
-capacitate ade umplere este de 6 litri in 27 de secunde si 9 litri in 40 de secunde;
-izolare anticondens

GROHE a realizat un rezervor pentru WC cu montare îngropată și sistem complet de pre-asamblare, ce își va găsi locul perfect în baia dvs. Acesta va asigura un aspect mult mai rafinat încăperii , onferindu-i un aspect mai curat, mai îngrijit și mai luminos. Un astfel de sistem de acționare a apei este și foarte igienic, deoarece nu mai presupune carcasa vizibilă ce atrage inevitabil microbi și agenți patogeni.

Prin montarea unei plăci de comandă veți putea acționa întregul mecanism de tras apa, foarte simplu și la îndemână. Sistemul preasamblat asigură o instalare rapidă, facilă, fără efort deosebit. Veți putea pune în funcționare întregul mecanism foarte repede.

Sistemul este conceput pentru a fi rezistent și eficient, pentru ca dvs să beneficiați de caitățile aparte ale acestuia cât mai mult timp. Siguranța în exploatare este garantată de calitatea excepțională a produselor marca GROHE, astfel încât nu veți întâmpina nici o dificultate utilizând acest tip de rezervor.

Fiabilitatea crescută face ca acesta să aibe durabilitate crescută față de rezervoarele obișnuite. De multe ori la un rezervor tradițional părțile componente încep să cedeze după o perioadă, trebuind să înlocuiți rezervorul. Cu rezervorul încastrabil în perete veți evita acest neajuns, deoarece acesta prezintă rezistență mare la utilizarea repetată.

Aspectul estetic al băii dvs va fi radical tranformat. Încăperea va căpăta un stil mai elegant și mai rafinat cu ajutorul acestuia. Nefiind vizibil, rezervorul nu va mai ocupa spațiu în interiorul camerei și veți obține un aspect mai aerisit, mai eliberat și mai îngrijit al încăperii.

Amenajarea băii va deveni mai interesantă, prin stilul modern și minimalist pe care il va conferi acest rezervor. Acționarea acestuia se face prin simpla apăsare a unei plăci de comandă ce se montează pe perete, deasupra vasului de toaletă.

Elegant, rafinat, spectaculos, rezervorul ascuns de la GROHE este ideal pentru orice baie modernă, axată pe funcționalitate și simplitate!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri