REZERVOR WC INCASTRAT, CU CADRU, OLI DIAMANTE EVO250, 3/3.5-6/7 L

Adauga un review

630.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

O baie elegantă va fi întotdeauna admirată și ne va conferi o senzație plăcută de fiecare dată. Cu rezervorul încastrat OLI DIAMANTE EVO250 baia va fi complet transformată, printr-un simplu detaliu ingenios. Rezervorul este prevăzut cu cadrul de prindere pentru a ușura montarea, și este dotat cu mod de funcționare care ne permite reglarea volumului de apă.

Rezervorul se montează în spatele unui perete, astfel nu este vizibil și nu ocupă din spațiul încăperii. În acest fel ne putem bucura de mai multă libertate de mișcare și de ușurință maximă în mobilarea încăperii. De regulă băile suferă din cauza lipsei de spațiu, lucru care ne constrânge să optăm pentru soluții cât mai ingenioase pentru a compensa acest deficit.

Astfel, utilizând rezervorul încastrat OLI DIAMANTE EVO250 vom putea să amenajăm baia fără nici un compromis. Rezervorul ne ajută să obținem un aspect armonios și elegant, căci nu încarcă încăperea și ne permite să alegem exact stilul pe care îl dorim. Este ideal pentru băile moderne, axate pe simplitate și pragmatism.

Rezervorul încastrat se utilizează cu vase de WC suspendate, care prezintă la rândul lor o multitudine de avantaje. Acestea se montează rezemat de perete, astfel reducându-se din spațiul ocupat, ne permit să ajustăm înălțimea la care le amplasăm, asigurând mai mult confort în utilizare, și au o suprafață mai mică, ceea ce la face mai igienice și mai ușor de întreținut.

Optarea pentru sistemul de tragere a apei cu rezervor încastrat ne ajută să menținem mai ușor curățenia băii. Rezervoarele aparente necesită curățare regulată, fiind mult mai neigienice. Fiind ascuns, rezervorul încastrat nu necesită nici un fel de întreținere. De asemenea, suprafața de contact va fi una mult mai redusă. Rezervorul este pus în funcțiune prin intermediul unei plăcuțe de acționare, prin care putem regla volumul apei.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri