REZERVOR VAS WC, MEDIE INALTIME, OLI ONIX PLUS, 3/6L

(1) Adauga un review

200.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Rezervor aparent pentru vas de wc, izolat anticondens si antifonic.
Acesta are dubla actionare, cu volum de spalare de 6 l si 3l.
Rezervorul are 3 pozitii pentru alimentarea cu apa: lateral stanga, lateral dreapta, spate sus. Pentru
conectarea la apa in spate, este necesar montarea unui racord flexibil suplimentar (nu este inclus).
Rezervorul Onix Plus este echipat cu flotorul Azor Plus care, spre deosebire de cele standard, deschide alimentarea cu apa a
rezervorului doar dupa ce armatura s-a inchis. Astfel se realizeaza o economie de apa de 0.5 l/actionare.
Rezervorul este fabricat si certificat conform CE EN 14055 CL1.
Sunt incluse sistemul de fixare pe perete, teava de scurgere 50/40, garnitura de etansare la racordarea cu vasul wc

rezervor wc oliRezervorul pentru WC ONIX Plus este rezultatul a ani de cercetare și dezvoltare in domeniul sistemelor de instalatii sanitare OLI. Acest rezervor are performanțe excelente la nivel de eficiență a consumului de apa si se monteaza la semi-inaltime. Rezervorul WC ONIX Plus este produs dintr-un material termoplastic luminos cu rezistență mare la șocuri și zgârieturi.

Dubla economie de apa
1. Volume de spalare mai mici cu 3 L/actionare la rezervorul Onix Plus (3/6 L) comparativ cu rezervoarele standard (6/9 L);
2. Rezervorul Onix Plus este echipat cu flotorul Azor Plus care, spre deosebire de cele standard, deschide alimentarea cu apa a
rezervorului doar dupa ce armatura s-a inchis. Astfel se realizeaza o economie de apa de 0,5 L/actionare

Conexiunea la rețeaua de apa poate fi efectuată de la stânga, dreapta, sau din spate, și ONIX Plus include toate accesoriile pentru instalare. Cu un sistem de pionierat, supapă de admisie întârziată, acest rezervor wc începe completarea apei din cisterna numai dupa ce valva de spălare se închide repede și în liniște. Astfel, toată apa evacuată este utilizată eficient pentru curățarea vasul de toaleta, antrenând economii de până la 9 litri de apă pe zi.

Caracteristici generale:
– dubla actionare 3/6L
– instalare: medie-inaltime
– izolat anticondens si antifonic
– 3 pozitii pentru racordarea la apa (lateral stanga, lateral dreapta, spate sus). Pentru conectarea la apa in spate, este necesar montarea unui racord flexibil suplimentar (nu este inclus).
– Include sistemul de fixare pe perete
– Include teava de scurgere Ø50/40
– Include garnitura de etansare la racordarea cu vasul wc

Pachetul Include toate accesoriile de montaj, rezervorul fiind gata de instalare si utilizare. Acest rezervor se monteaza la o inaltime medie deasupra vasului de toaleta si beneficiaza de protectie anticondens și izolare fonica.
Mai multe

Specificatii tehnice

INALTIME [MM] 340 MM
LUNGIME [MM] 440 MM
ADANCIME [MM] 137 MM
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review