REZERVOR VAS WC, MEDIE INALTIME, OLI GEMMA 6/7L

Adauga un review

87.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Rezervor wc Gemma.
Rezervor monobloc pentru montaj la medie inaltime, echipat cu elemente de fixare , garnituri.
Caracteristici tehnice:
-functionare silentioasa ;
-timp scurt de umplere;
-izolare anticondens;
-flux de apa rapid;
-consum mic de apa prin posibilitatea intreruperii fluxului

Alege un rezervor care se montează la înălțime medie și care vine echipat cu elemente de fixare și garnituri! Pentru prețul excelent vei primi un rezervor care se remarcă printr-o funcționare silențioasă, un timp scurt de umplere, izolare anticondens, flux de apă rapid și un consum redus de apă prin posibilitatea întreruperii fluxului.

Atunci cand alegi rezervorul de wc trebuie să ai în vedere câteva criterii importante. Designul, funcționalitea, debitul de apă, silențiozitatea, sunt caracteristici de bază. De obicei rezervoarele situate în zona de preț a lui Oli Gemma nu îndeplinesc toate aceste cerințe.

Profită acum și cu un buget minim vei obține un rezervor de încredere care îți va asigura confortul și satisfacția unei investiții bine gândite. Rezervorul de wc Gemma te va surpinde prin calitatea materialelor și prin aspectul și forma clare și simplă, adaptabile oricărui stil de baie in care va fi montat.

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri