REZERVOR VAS WC, MEDIE INALTIME, EUROCIERE, 9L

Adauga un review

  • Cod produs: 61000004
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: EUROCIERE SRL

180.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Rezervor wc Angolo.
Rezervor de colt pentru montaj la medie inaltime.
Caracteristici tehnice:
-acest rezervor este confectionat din material plastic;
-se livraza impreuna cu mecanism , plutitor (care se poate monta pe stanga sau pe dreapta), garnituri, tub de racord la vasul wc , sistem de prindere;
-este prevazut in interior cu perete din polistiren cu rol anticondens;
-capacitatea rezervorului este de 9 litri ;
-silentiozitate in functionare;
-consum mic de apa prin posibilitatea intreruperii fluxului

REZERVOR WC PE COLT MONTAJ LA MEDIE INALTIME Volum=9 Litri

Un rezervor de WC modern și funcțional este un accesoriu care nu poate lipsi din echipamentul complet al fiecărei băi. Rezervorul pe colț de la EUROCIERE are un design deosebit și foarte practic. Acesta se poate intala pe colțul peretelui, ocupând astfel un spațiu mai restrâns. Se încadrează perfect în băi și grupuri sanitare de mici dimensiuni.

Rezervorul aparent este potrivit pentru a fi instalat la înălțime medie, în proximitatea vasului de WC. Acesta este confecționat din material plastic, fiind prevăzut în interior cu perete din polistiren cu rol anticondens. Rezervorul vine dotat cu tot cu mecanismul de funcționare pentru racordarea la vasul de WC și cu sistemul de prindere al acestuia.

Rezervorul are o capacitate de 9 l și un sistem care permite întreruperea fluxului de apă pentru a reduce consumul apei. Un aspect important îl reprezintă faptul că este silențios și nu deranjează atunci când este trasă apa. Dimensiunile acestuia sunt reduse, atât laturile care se prind de perete, cât și înălțimea rezervorului măsoară 310 mm.

Culoarea acestuia este albă, potrivindu-se cu ușurință oricărui tip de vas de WC pe aceeași culoare. Rezervorul se integrează în cadrul orcărui tip de baie, indiferent de stilul acesteia. Caracteristica cea mai importantă este faptul că vă permite să faceți economie de spațiu, astfel încât să amenajați cu ușurință baia și să aveți suficient spațiu pentru toate obiectele sanitare necesare. Puteți transforma un colț al camerei aparent inutil, într-unul utilizabil, conferind mai mult spațiu întregii încăperi și făcând-o să fie mai luminoasă și mai deschisă.

Designul practic și modern face din acest rezervor un accesoriu funcțional și necesar, foarte potrivit pentru a beneficia la maximum de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Ușor de instalat și de integrat în stilul oricărei băi, rezervorul își va găsi cu siguranță locul potrivit în baia dvs!

Rezervorul cu montare pe colț de la EUROCIERE va fi de un real folos în amenajarea băii, oferindu-vă posibilitatea de a monta WC-ul pe colțul încăperii. Pe lângă spațiul pe care îl salvați, acesta conferă în plus o notă distinctă încăperii și un efect estetic deosebit!

Mai multe

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri