REZERVOR DAB FEKABOX 200

Adauga un review

3,000.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Garantie 24 luni
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Statie de colectare si evacuarea apelor uzate si rezidurilor de uz casnic, precum cele de la cazi de baie, lavoare, dusuri, masini de spalat amplasate la subsol sau sub nivelul canalizarii.
Statia poate fi echipata cu o electropompa submersibila cu plutitor Feka 600 MA, Feka VS/VX 550/750/1000/1200.
Rezervorul este din polietilena de inalta densitate cu o capacitate de 200 litri si are capac cu garnitura de inchidere ce garanteaza o buna etansare impotriva gazelor sau a lichidelor ce ar putea refula. Acesta poate fi ingropat sau amplasat intr-un put din beton, cu conditia ca suprafata pe care este amplasat sa fie plana.
Rezervorul are pe fiecare fata laterala cate un racord de alimentare cu diametrul de DN 110/50. Deasemenea sunt amplasate si racorduri superioare: unul de evacuare cu diametrul de DN 110/50 si manson de 2 toli si doua de alimentare cu diametru de DN 110/50 si DN 50.
Statia de colectare vine echipata cu ansamblu de elemente hidraulice pentru cuplarea racordului de evacuare a pompei la racordul superior a rezervorului

colectare si evacuarea apelor uzateAsa cum stim apa uzata este un rezultat al activitatilor sociale omenesti. Deversarea acesteia in mediul natural nu este posibila fara a afecta puternic mediul inconjurator cu consecinte deosebit de grave pentru viitor,de aceea pentru a veni in sprijinul dumneavoastra rezervorul Dab este ceea ce avem nevoie pentru a proteja mediul inconjurator. Rezervoarele se utilizeaza pentru evacuarea apelor uzate si rezidurilor de uz casnic acolo unde nu avem posibilitatea de a ne racorda la reteaua de canalizare. Datorita volumului mare al rezervorului asigura colectarea tuturor apelor uzate la o locuinta standard. Un mare avantaj este acela ca etansarea rezervorului se face cu capac cu garnitura de inchidere care confera o foarte buna etansare impotriva gazelor si stopeaza eventualele scurgeri de lichide ce ar putea refula. Este un rezervor compact, usor de montat , realizat dintr-un material rezistent si o greutate de doar 23kg. Se poate monta foarte usor cu conditia ca suprafata sa fie plana. Pentru cei care iubesc natura si vor sa protejeze mediul inconjurator, rezervorul Dab este un produs ecologic care nu permite apelor uzate si rezidurilor de uz caznic sa ajunga in contact cu natura.

 

 

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP 200
MASA 23.2 KG KG
MODEL FEKABOX
TEMP. MAXIMA DE LUCRU FLUID [°C] 50
INALTIME [MM] 779 MM
LATIME [MM] 750 MM
ADANCIME [MM] 600 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri