0372 123 101
REZERVOR "AQUAPUR" 300 LT.
740,00 LEI   Stoc momentan epuizat
-

REZERVOR "AQUAPUR" 300 LT.


REZERVOR "AQUAPUR" 300 LT.

Cod produs: 74CC0108
Producator: VALROM INDUSTRIE SRL
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!

740,00 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc momentan epuizat
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Produs Cod Pret
-

REZERVOR "AQUAPUR" 500 LT.

74CC0109 1.174,99 LEI
-

REZERVOR "AQUAPUR" 750 LT

74CC0112 1.575,00 LEI

Descriere

Este un rezervor monobloc vertical, compact, alcatuit dintr-un strat exterior din polietilena, cu rezistenta mecanica buna si dintr-un strat interior din polietilena, continand compusi anorganici cu argint activ, avand caracteristici antimicrobiene. Este folosit pentru stocarea apei potabile

În functie de capacitatea aleasã, aquaPur® asigurã un volum tampon de apã de 300; 500 sau 750 litri. Aceastã cantitate asigurã consumul pentru perioadele în care furnizarea apei este opritã sau reduce numãrul de porniri ale pompei din alimentare. Dimensionarea se face tinând cont cã, în medie, o persoanã consumã zilnic cca 150 litri de apã. Acest volum trebuie mãrit dacã folositi apa din rezervorul tampon si pentru alte activitãti (udarea grãdinii etc).

 

Rezervorul este construit monobloc (fãrã îmbinãri) pentru a asigura etanseitatea si reduce riscul de scurgere. Este realizat din 3 straturi distincte:
- strat exterior din polietilenã pentru rezistenþã mecanicã bunã;
- strat intermediar din polietilenã expandatã si are rol de a reduce formarea condensului pe suprafatã (termoizolatie);
- strat interior din polietilenã care înglobeazã compusi anorganici cu ioni de Ag pentru a bloca dezvoltarea microorganismelor.

Efect antimicrobian AquapurCapacitatea argintului de a inhiba dezvoltarea microorganismelor este cunoscutã din antichitate, fiind folosit pentru a asigura potabilitatea apei. Agentul activ este un amestec de compusi anorganici pe bazã de Ag înglobat în masa de material. În prezenta apei, ionii de argint sunt eliberati lent si inhibã dezvoltarea microorganismelor interferând cu mecanismele celulare responsabile de multiplicare. Tehnologia cu Ag activ prezintã un dublu efect: inhibã dezvoltarea microoganismelor pe suprafata rezervorului si pãstreazã potabilitatea mediului depozitat. Actiunea se extinde asupra unei game foarte largi de  microorganisme – peste 25 clase de bacterii, alge, ciuperci, mucegaiuri etc. Studiile efectuate în institute de specialitate (Institutul Cantacuzino, Bucuresti; Hygiene Institut des Ruhrgebiets Trink und Badewasserhygiene, Gelsenkirchen, Germania, Industrial Microbiological Services LTD, Stafford, Anglia) au demonstrat cã în primele 24 ore de la contact aquaPur® asigurã reducerea cu cca. 99,5% a culturilor de Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Escherichia Coli si Legionella Pnuemophila.

 

Rezervorul este disponibil în 3 geometrii cu volume de 300, 500 si 750 litri. Este prevãzut la bazã cu pregãtire pentru atasarea unui robinet de golire.

Specificatii tehnice

BRAND VALROM
MONTAJ SUPRATERAN
TIP CONSTRUCTIV RECTANGULAR
MODEL AQUAPUR
MATERIAL POLIETILENA
CULOARE ALB
FLUID STOCAT APA
TEMP. MAXIMA DE UTILIZARE [°C] 45
TEMP. MINIMA DE UTILIZARE [°C] 5
VOLUM [L] 300
RACORD GOLIRE [TOLI] 1 TOLI
DIAMETRU CAPAC [mm] 200
INALTIME [MM] 960 MM
LATIME [MM] 600 MM
ADANCIME [MM] 600 MM
MASA [KG] 15

Schiță

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Romstal - 24-05-2019 11:59
Buna ziua! Acest rezervor nu contine accesoriile precizate. Va recomandam urmatorul sistem de filtrare si stocare: https://www.romstal.ro/sistem-aquapur-filtrare-stocare-pompare-300-l-p19385.html. Multumim!

ivan gheorghe - 23-05-2019 23:06
rezervorul are in componenta teava de iesire preaplin si filtrele?

Detalii livrare

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv a codurilor de produs, 32PE0017 si 32PE0018, costul livrarii la domiciliu este de 3 lei/sac, iar valoarea comenzii este de: 20 lei + (3 lei x numar saci peleti) - daca valoarea comenzii este mai mica de 1000 de lei (TVA inclus); 3 lei x nr. saci peleti - daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 de lei (TVA inclus).

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Compara
0 produse