Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101


Returul produselor pentru comenzi online

In situatia in care nu sunteti pe deplin multumiti de performantele sau caracteristicile produsului achizitionat de la www.romstal.ro, il puteti returna in orice magazin Romstal, in termen de 14 zile calendaristice conform regulilor de retur de mai jos.

Mentiune speciala : conform art. 9 din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Consumatorul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi.

a-  Dreptul de a se retrage in 14 zile calendaristice se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.romstal.ro;

b-  Clientul are dreptul de a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără penalităţi, prin completarea formularului de retragere si trimiterea acestuia la sediul nostru din Bucuresti, sos. Vitan-Barzesti, nr. 11A, sector 4 sau la adresa : comenzionline@romstal.ro.

Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

c- Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele comandate online.

d-  Dreptul de retragere nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

e- Termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

f- Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

g- Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

h- Romstal isi rezerva dreptul de a refuza returul produsului daca acest tip de produs a mai fost returnat de acelasi client;

i- Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile de retur, in functie de optiunea dvs., puteti alege un alt produs sau rambursarea sumei platite pentru respectivul produs. In cazul inlocuirii produsului cu un altul de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Pentru ale informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail: comenzionline@romstal.ro;

Formularul de retur poate fi descarcat de aici: BON RETUR . Dupa completarea bonului de retur, va rugam sa va prezentati la cel mai apropiat magazin Romstal pentru returnare cu factura, bonul de retur si produsul.

Politica de retur produse mentionata mai sus nu se aplica in cazul produselor cumparate in magazinele Romstal.