REGULATOR TEMPERATURA PT. SISTEM SOM 7 E PLUS

Vezi review-uri

 • Cod produs: 81PC9124
 • Parteneri Romstal: #
 • Producator: STIEBEL ELTRON

1,450.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Pretul include taxa verde: 1.00 Lei
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Cumpara REGULATOR TEMPERATURA PT. SISTEM SOM 7 E PLUS din categoria Energie regenerabila - Panouri solare - Accesorii panouri solare - Accesorii automatizari panouri solare. Livrare Gratuita!

Regulatorul de temperatură pentru sistem solar se utilizează pentru a regla și controla temperatura apei care ajunge în boiler. Temperatura apei din rezervorul sistemului solar poate atinge, în funcție de vremea de afară sau de anumite momente ale zilei, temperaturi foarte ridicate. Pentru a preveni disconfortul creat de apa prea fierbinte, avem nevoie de regulatorul de temperatură pentru a regla valoarea termică cu precizie.

Regulatorul este dotat cu mai multe opțiuni, dintre care putem selecta pe cea care ne convine. În acest fel vom dipune de confort sporit în timpul utilizării instalației de încălzire. Regulatorul se utilizează alături de stația solară care asigură transferul apei calde de la rezervor către boiler. Prin intermediul regulatorului apa care ajunge la boiler poate fi utilizată în deplină siguranță.

Utilizarea panourilor solare pentru prepararea apei calde menajere are avantaje imbatabile. Întreaga energie solară utilizată nu presupune nici un cost. Astfel că vom beneficia de reduceri foarte mari privind consumul de energie. Energia solară poate substitui până la 100% din energia necesară încălzirii apei pe timp de vară sau în zilele însorite. Performanțele colectorilor solari pot asigura captarea căldurii solare chiar și în condiții de cer înnorat.

Energia solară este o alternativă ecologică la sursele de energie fosile. În condițiile insecurității energetice și a faptului că sursele fosile sunt epuizabile, este necesar să apelăm la sursele regenerabile. Energia solară este disponibilă oriunde și reprezintă varianta cea mai sigură dintre majoritatea surselor de energie.

Prin folosirea panourilor solare contribuim la reducerea emisiilor poluante. Astfel putem face o mică diferență privind calitatea mediului în care trăim. Reducerea emisiilor de noxe este o prioritate în lumea în care trăim, astfel că prin eficientizarea consumului putem să diminuăm poluare în timp ce beneficiem de costuri mult mai mici pentru energie.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

Nu exista specificatii tehnice

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri