Acest website foloseste cookies. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru folosirea acestora. Afla mai multe detalii aici.   Accept utilizarea cookie-urilor
 0372 123 101
REGULATOR ECL CONFORT 300, 230 V
1.950,01 LEI   Stoc epuizat
#

REGULATOR ECL CONFORT 300, 230 V


REGULATOR ECL CONFORT 300, 230 V

Cod produs: 39D 0015
Garantie: 24 luni
Fotografiile prezentate pe acest site au titlu informativ si nu angajeaza obligatii din partea companiei Romstal!


1.950,01 LEI
Pretul include TVA
Pretul este pe Bucata
Stoc epuizatDescriere


©
Regulator electronic de temperatura ce poate fi programat pentru aplicatia dorita prin intermediul unei cartele ECL.
Este prevazut cu cu iesire pe triac pentru controlul vanei motorizate si iesire pe releu pentru controlul arzatorului/
pompei/vanei si afisaj proiectat special, iluminat din spate, destinat monitorizarii si efectuarii setarilor. Afisajul indica toate informatiile referitoare la starea sistemului: ora si programul si stabilirea parametrilor de reglare.
Este posibila conectarea a maximum 6 senzori de temperatura de tip Pt 1000 si a diverse module optionale de intrare/iesire.
Regulatorul poate fi utilizat ca dispozitiv master sau slave în sistemele cu configuratie a regulatoarelor de tip master/slave. Este posibila conectarea unei telecomenzi sau a unui panou de comanda la magistrala sistemului.
Montare pe perete, in panou sau pe sina.
Carcasa este proiectata pentru montare pe perete sau pe un panou, ca si pentru montarea pe o sina DIN.


Regulatorul electronic ECL Confort 300 de la Danfoss funcționează cu ajutorul unor chei de programare speciale. Cheile permit setarea parametrilor de funcționare ai sistemului de încălzire, precum și optarea pentru o gamă variată de aplicații. Danfoss a conceput mai multe tipuri de chei, astfel încât să putem alege programul cel mai convenabil, atât pentru circulația apei din conductele de încălzire, cât și pentru prepararea apei calde.

Danfoss inovează sistemul de control climatic ambiental prin gama de regulatoare climatice ce pot fi adaptate la o varietate de sisteme de termoficare. Astfel, fie că utilizăm încălzire centrală pe bază de radiatoare sau prin pardoseală, putem controla cu precizie temperatura ambientală pentru sporirea confortului termic.

Regulatorul climatic are rolul de a realiza comunicarea dintre centrala termică și termostatele ambientale, oferind posibilitatea de a se conecta la maximum 6 senzori de temperatură tip Pt1000. Astfel, se poate crea o rețea ușor accesibilă, care poate fi controlată de la distanță. Regulatorul electronic se utilzează pentru a reduce consumul inutil de energie și pentru a obține mai multă eficiență energetică, precum și pentru prelungirea duratei de viață a a sistemului termic și creșterea fiabilității acestuia. Acesta preia comenzile de la termostate, care pot fi reglate de la distanță. În acest fel avem posibilitatea de a regla cu precizie temperatura din mediul ambient de oriunde ne aflăm.

Putem adapta regulatorul electronic pentru sisteme termice convenționale, care funcționează prin intermediul radiatoarelor, ori pentru sisteme termice prin pardoseală sau perete. Cu ajutorul acestuia putem obține confortul termic dorit, indiferent de sistemul termic folosit. Controller-ul îmbunătățește performanțele sistemului de încălzire, îl protejează de supraîncărcare și contribuie la prelungirea duratei lui de viață. Danfoss a creat un sistem de control al climatului, care este simplu de folosit datorită interfaței prietenoase, cu funcții simple.

Specificatii tehnice

MODEL ECL CONFORT 300
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 50
ALIMENTARE ELECTRICA 230 / 50 V/HZ
PUTERE CONSUMATA 5 VA
GRAD DE PROTECTIE IP41
SARCINA PE RELEU IESIRE 4 (2) / 230 A/V
SARCINA PE TRIAC IESIRE 0.2 / 230 A/V
LUNGIME 144 MM
LATIME 104 MM
ADANCIME 58 MM
FUNCTIONARE CABLU

Schiță

Nu exista informatii.

Documentație

Nu exista informatii.

Review-uri

1 5


Nu sunt rezultate pentru afişare.

Detalii livrare

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa fata de adresa de livrare.

Unde este posibil, livrarea se va face la intrarea in bloc/curte. Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti!

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.
Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI se va plati o taxa de transport in valoare de 20 de lei.

Livrarile in Bucuresti se pot face in 1-2 zile lucratoare dupa confirmarea platii, daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se pot face in 2 pana la 7 zile lucratoare dupa confirmarea platii, de asemenea daca dovada platii s-a facut pana la ora 14.00 in cursul zilei.

Livrarile in tara se fac de luni pana vineri iar in Bucuresti se poate livra si sambata, la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei de masini Romstal!

Livrarile se fac cu masinile Romstal, iar in cazuri exceptionale cu curierul rapid. Livrarile se fac pe programul de lucru 7:30 - 16:00
Compara
0 produse