REGULATOR CLIMATIC ECL CONFORT 110 M,230 V,CU SOCLU MONTAJ

Adauga un review

 • Cod produs: 39D 0028
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: DANFOSS S.R.L.

1,900.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Regulator electronic universal pentru 1 circuit, care poate fi utilizat n substatiile si sistemele de ncalzire centralizata,
precum si n sistemele de ncalzire bazate pe cazan.
Se utilizeaza pentru:
-controlul circuitelor de termoficare cu sau fara schimbator de caldura si pentru circuitele de ncalzire bazate pe cazan
-controlul temperaturii constante a apei calde menajere cu schimbator de caldura sau rezervor de stocare
Se pot conecta 4 senzori de temperatura tip Pt 1000 si o intrare pentru supracontrol.
Regulatorul poate fi utilizat ca dispozitiv master sau slave n sistemele cu configuratie a regulatoarelor de tip master/slave.
Carcasa este proiectata pentru montaj pe perete sau pe un panou cat si pentru montaj pe sina DIN

Confortul termic în perioadele reci nu presupune doar aport de căldură, ci aport de căldură la temperaturile necesare. De-a lungul zilei, în funcție de moment, temperatura ambientală potrivită corpului uman variază. Noaptea, spre exemplu, este indicat ca temperatura din cameră să fie cu câteva grade mai scăzută decât în timpul zilei. De asemenea, nu este eficient ca o centrală termică să funcționeze la un nivel ridicat atunci când nu este nimeni acasă. Ar însemna consum inutil de electricitate și gaze și cheltuieli pe măsură de prisos.

Cu ajutorul regulatorului climatic ECL CONFORT 101 de la DANFOSS veți deține tot controlul în privința consumului de electricitate, în timp ce obțineți cel mai bun confort termic. Este foarte important să devenim conștienți de consumul inutil de energie. În acest mod ne asigurăm că utilizăm în mod optim exact cât avem nevoie, ținând cont și de posibilitățile materiale pe care le avem. În mod obișnuit, o bună parte din cantitatea de energie consumată într-o casă este din cauza risipei. Pentru a preveni aceste pierderi putem utiliza regulatorul climatic ECL CONFORT 101 și nu va mai trebui să ne facem griji în privința aceasta.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Utilizarea rațională a energiei are efecte nu doar asupra noastră, ci și asupra celorlalți. În acest mod protejăm mediul înconjurător de emisiile poluante și acționăm responsabil pentru asigurarea unui viitor mai curat și sănătos pentru copii noștri. Educația se face prin atenția la micile detalii care au impact asupra tuturor.

Este important să înțelegem că pentru un trai modern avem nevoie de aparatură avansată. Nu trebuie să sacrificăm confortul propriu sau al familiei, încercând să consumăm mai puțin. Ci trebuie să consumăm astfel încât să fim mulțumiți de calitatea primită, în timp ce reducem la minimum costurile. Cu ajutorul regulatorului climatic ne asigurăm aportul necesar de căldură ambientală, fără a consuma în plus. Economic și practic, acesta este ideal pentru orice casă!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL ECL CONFORT 110
TEMP. MAXIMA MEDIU AMBIANT [°C] 55
TEMP. MINIMA MEDIU AMBIANT [°C] 0
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230 / 50 V/HZ
PUTERE CONSUMATA [VA] 3 VA
GRAD DE PROTECTIE IP41
SARCINA PE RELEU IESIRE 4 (2) / 230 A/V
SARCINA PE TRIAC IESIRE 15 / 230 A/V
LUNGIME [MM] 145 MM
LATIME [MM] 104 MM
ADANCIME [MM] 62 MM
CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CROMOTERMOSTATE, REGULATOARE) VI
VALORI CONFORM CLASE DE LA I-VIII (TERMOSTATE, CRONOTERMOSTATE, REGULATOARE) [%] 4
FUNCTIONARE CABLU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri