REDUCTOR DE PRESIUNE CU MANOMETRU (0-10 bar) 1 1/4"

Vezi review-uri

 • Cod produs: 42535071
 • Producator: CALEFFI

1,550.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Transport gratuit
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Reductor de presiune cu manometru si cartus monobloc extractibil, utilizat pentru a reduce si stabiliza presiunea apei la trecerea din reteaua publica in reteaua privata.
Corpul este confectionat din alama, prevazut cu racorduri olandeze cu filet exterior.
Selector rotativ din material plastic pentru reglarea presiunii in aval intre 1-6 bar.
Manometru cu indicator de pregatire si scala 0-10 bar.
Certificat conform EN 1567

Reductorul de presiune este un element esențial pentru funcționalitatea perfectă a instalației hidrosanitare. Dacă suntem racordați la sistemul public de furnizarea a apei, este indicat să utilizăm un reductor de presiune care să asigure eficiența sistemului și fiabilitatea acestuia. Reductorul de presiune de la CALEFFI este perfect pentru a controla și monitoriza nivelul presiunii apei în momentul utilizării.

Reductorul conține un cartuș monobloc care poate fi extras în cazul în care trebuie înlocuit. De asemenea, acesta este prevăzut cu manometru care înregistrează valoarea exactă a presiunii. Reductorul asigură o valoare a presiunii de maximum 10 bar.

Avantajele utilizării unui reductor de presiune sunt:

• eficiența crescută. Reductorul are rolul de a scădea valoarea presiunii apei care provine din conductele de apă publice. Prin acesta putem beneficia de un consum energetic redus și costuri mai mici.

• fiabilitatea instalației hidrosanitare. Presiunea ridicată afectează conductele de apă și alte elemente din componența sistemului, putând cauza deteriorarea instalației. În acest fel, reductorul de presiune protejează instalație de defecțiuni și accidente.

• controlul asupra presiunii. Reglarea presiunii apei ajută la evitarea risipei de apă, care crește consumul. Manometrul din dotarea reductorului indică valoarea exactă a presiunii pe care o putem monitoriza în orice moment.

• economie la apă și la bani. Reducerea presiunii înseamnă micșorarea debitului și a cantității apei. Prin aceasta vom beneficia de cheltuieli pentru factură mai reduse.

• reducerea poluării. Prin diminuarea consumului de apă contribuim și la reducerea emisiilor poluante care afectează mediul înconjurător.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Vezi mai mult

Specificatii tehnice

MODEL 5350
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 40
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 25 BAR
RACORD [TOLI] 1 1/4 TOLI
LUNGIME [MM] 218 MM
LATIME [MM] 200 MM
Vezi mai mult

Documentatie

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri