REDUCTOR DE PRESIUNE CU MAN. SI FILTRU 1"

Adauga un review

  • Cod produs: 42535161
  • Producator: CALEFFI

730.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Reductor de presiune cu manometru si cartus monobloc extractibil.
Corpul este confectionat din alama, prevazut cu racorduri olandeze cu filet exterior.
Selector rotativ din material plastic pentru reglarea presiunii in aval intre 1-6 bar.
Cartus filtrant din inox cu grad de filtrare 0.28 mm, protejat cu recipient transparent.
Manometru cu indicator de pregatire si scala 0-10 bar.
Filtru de schimb si cheie pentru demontarea cartusului din corpul filtrului

Reductorul de presiune conceput de CALEFFI este alcătuit din manometru și filtru cu cartuș, cu ajutorul căruia se poate regla presiunea apei din conducte. Reductorul are rolul de a proteja instalația de apă de riscurile pe care o presiune prea mare le poate produce. Presiunea mare a apei duce la deteriorarea mult mai rapidă a țevilor, ceea ce poate provoca accidente și defecțiuni în funcționarea sistemului hidrosanitar. Prin utilizarea reductorului de presiune ne asigurăm că instalația funcționează corespunzător, iar riscul defecțiunilor este redus la minimum.

Prin ajustarea presiunii apei pe care o utilizăm reducem consumul și obținem o eficiență ridicată. Debitul mare al apei care provine din conductele publice este indicat să fie reglat astfel încât să nu depășească anumite valori. Manometrul din alcătuirea reductorului de presiune are rolul de a afișa valoarea exactă a presiunii apei, care se va situa într-un interval de la 0 la 10 bar. Un debit redus de apă înseamnă și un volum mai mic. În acest fel putem economisi substanțial la consumul de apă, prin prevenirea risipei și utilizării defectuoase.

Reductorul de presiune este de cele mai multe ori indispensabil pentru funcționarea corectă a instalației de apă. Filtrul din dotarea acestuia are un cartuș care se poate schimba atunci când se uzează. Prin acesta este menținut un nivel adecvat al particulelor care se află în apă. Impurități precum nisipul sau rugina sunt îndepărtate pentru a nu afecta buna funcționare a sistemului hidrosanitar.

Reductorul de presiune este o componentă importantă din orice instalație de apă. CALEFFI propune un reductor de presiune dotat cu mai multe componente care asigură un flux al apei ușor de controlat, care înseamnă o eficiență mai mare în privința consumului de apă.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 5351
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 40
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 25 BAR
RACORD [TOLI] 1 TOLI
LUNGIME [MM] 188 MM
LATIME [MM] 205 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri