REDUCTOR DE PRESIUNE CU MAN. SI FILTRU 1/2''

Adauga un review

  • Cod produs: 42535141
  • Producator: CALEFFI

540.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Reductor de presiune cu cartus monobloc extractibil, cu indicator de prereglare si racorduri olandeze cu filet exterior.
Corpul reductorului este fabricat din alama EN 12165 CW617N.
Cartusul filtrant este din inox si are recipient transparent.
Este echipat cu un manometru cu scala de masura 0 10 bar.
Domeniul de reglaj al presiunii in aval : 1 6 bar.
Diametru pasaj filtru: 0.28 mm.
Reductorul este certificat conform EN 1567

Reductorul de presiune cu racord de ½ țoli de la CALEFFI este conceput pentru a micșora presiunea prea mare a apei la intrare, având rolul de a proteja instalația pentru apă curentă. Acesta este prevăzut cu manometru pentru monitorizarea cu precizie a presiunii rezultate și cu filtru din inox.

Reductorul are funcția de a regla presiunea apei în instalațiile hidrosanitare, fe că este vorba de cele casnice sau industriale. Acesta poate fi montat la chiuveta din bucătărie, lavoarul din baie sau mașina de spălat. Prin diminuarea presiunii apei, reductorul protejează instalația de eventuale disfuncționalități sau deteriorări.

Presiunea mai scăzută contribuie și la un consum de energie diminuat. În acest mod putem să beneficiem de costuri mai mici la facturile pentru utilități. Reductorul de presiune este un dispozitiv foarte util pentru asigurarea funcționalității ireproșabile a instalației hidrosanitare și pentru controlul mai ușor al consumului de apă. Cantitatea de apă utilizată este redusă prin folosirea unei presiuni diminuate, astfel încât reductorul are și o funcție ecologică.

Prin utilizarea acestuia beneficiem și de o reducere considerabilă a zgomotului care apare în condițiile în care instalația funcționează cu o presiune prea mare. Astfel vom dispune de mai mult confort fonic ori de câte ori întrebuințăm robinetul ori mașina de spălat.

Manometrul este conceput pentru afișarea unei presiuni situate între 0 și 10 bar, cu capacitatea de a reduce presiunea de la o valoare maximă de 25 bar. Acesta indică presiunea apei în momentul în care o utilizăm, având rolul de a monitoriza valoarea acesteia.

Instalația beneficiază la rândul ei de protecție suplimentară. Presiunea prea mare cauzează uzarea mult mai rapidă a instalației și contribuie la scăderea duratei de viață a acesteia. Reductorul asigură funcționalitatea deplină, fără probleme a instalației hidrosanitare pentru mai mult timp.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL 535141
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C] 40
PRESIUNE MAXIMA [BAR] 25 BAR
RACORD [TOLI] 1/2 TOLI
LUNGIME [MM] 169 MM
INALTIME [MM] 186.5 MM
MASA [KG] 1.5
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri