RECUPERATOR DE CALDURA SCURGERE CABINA DUS 1300mm

Adauga un review

 • Cod produs: 62RC1300
 • Parteneri Romstal: -
 • Producator: INNOVA SRL

1,950.01 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Garantie 24 luni
 • Transport gratuit
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Recuperator de caldura contra curent, pentru ape uzate. Are rolul de recupera caldura din apa evacuata , prin schimbul de caldura intre apa evacuata si apa proaspata , reducand cantaitatea de caldura care ar fi dispersata in mediu si totodata reducand consumul de combustibil / energie necesara pentru a incalzi apa rece.
Este simplu si intuitiv, apa evacuata trece prin 2 foi de inox (rezistent la coroziune), in timp ce apa rece trece in contra-curent preluand caldura data de la apa evacuata.
Recuperarea caldurii este variabila in functie de lungimea instalata (se pot monta in serie mai multe ) si variaza intre 30% si 75%.
Amortizarea investitiei se realizeaza intre 5 si 10 luni, pentru uz intensiv de apa pana la maximul 2-3 ani in cazul utilizarii ocazionale - avand un timp similar cu panourile solare de amorizare a investitiei.
Eficienta transferului de caldura creste in cazul montajului in serie a schimbatoarelor de caldura.
Date tehnice:
Material Fabricatie Schimbator:Inox AISI 316
Material Fabricatie Conducta apa:Inox AISI 316
Material Invelitor (scurgere):Polipropilena
Material de Etansare:EPDM
Temperatura Maxima pentru operare continua: 80 Grd C
Temperatura Maxima Pentru Debite intermitente:100 Grd C
Presiune Maxima La nivel de Alimentare:10 Bar
Presiune maxima la nivel de scurgere: 0.5 Bar
Racorduri apa: 1/2"

In demersul nostru de promovare a solutiilor ecologice ne-am indreptat atentia catre un sistem simplu si deloc scump care are rolul de a recupera si refolosi energia. Se numeste SISTEM RECUPERATOR DE CALDURA APA RECE - APA CANALIZARE si are rolul de recupera caldura din apa evacuata , prin schimbul de caldura intre apa evacuata si apa proaspata , reducand acantaitatea de caldura care ar fi dispersata in mediu si totodata reducand consumul de combustibil / energie necesara pentru a incalzi apa rece.

Nu puteti viziona acest content datorita preferintelor GDPR alese de dvs. Schimba setari

Apa intra cu 10 grdade  Celsius, in urma transferului de caldura se incalzireste la aproximativ 24 de grade Celsius rezultand la o reducere a consumului de apa calda. In cazul utilizarii unui boiler / Centrale Termice, timpul aferent incalzirii apei reci la temperatura setata va scadea considerabil ducand la reduceri ale consumului de electricitate/gaz
recuperator-de-caldura recuperator-de-caldura-cu-boiler
Recuperarea caldurii este variabila in functie de lungimea instalata (se pot monta in serie mai multe ) si variaza intre 30% si 75%. Amortizarea investitiei se realizeaza intre 5 si 10 luni, pentru uz intensiv de apa și pana la maximul 2-3 ani in cazul utilizarii ocazionale - avand un timp de amortizare a investitiei similar cu panourile solare.

recuperator-de-caldura-INOVAProdusele vor intra pe stoc incepand cu luna martie 2016.

Mai multe

Specificatii tehnice

FURNIZOR INNOVA S.R.L
RACORD SCURGERE DN 40 MM
LATIME [MM] 280 MM
ADANCIME [MM] 1430 MM
INALTIME [MM] 81 MM
MASA [KG] 8.1
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri