Ramificatii pvc

Tevile si ramificatiile din PVC se utilizeaza cu succes pentru sistemele de canalizare. PVC -ul este un material de calitate datorita usurintei in montare si a modului cum materialul se comporta de-a lungul anilor. El se remarca prin randamentul foarte bun si usurinta punerii in opera.

In aceasta categorii gasiti ramificatii din PVC fabricate conform standardelor pentru toate dimensiunile utilizate (ramificatiile 110 sunt cele mai utilizate, dar la Romstal gasiti si ramificatii de 125, 160, 200, 250). Aceste elemente de legatura ale retelelor de canalizare ajuta la realizarea de configuratii diverse ale acestora. Ramificatiile din PVC sunt prevazute cu garnituri de etansare din elastomer.

Alegand PVC-ul pentru sistemul tau de canalizare vei beneficia de avantaje precum: montajul facil, costuri reduse cu transportul, preluarea dilatatiilor si contractiilor sistemului de canalizare, durata de viata mare, de cel putin 50 ani in conditii de instalare si exploatare corecta. Profita de oferte de pret excelente doar la Romstal!