RACORD GAZ INOX FLEXIBIL-NEEXTENS., CU FOLIE-PROTECTIE (EN14800), DN.15 1/2Mx1/2F L.1500mm

Adauga un review

91.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Racord flexibil neextensibil cu filet masculin - feminin , pentru conectarea la instalatiile de gaze conform UNI-CIG 7129 DM
21/04/1993 si UNI-CIG 7131. Racordul este fabricat din otel inox austenitic, invelit cu un strat de protectie si izolator
conform standardului EN 14800. Invelisul exterior este o impletitura din otel, testat cu spectrometrul cu heliu pentru detectarea
pierderilor de gaz, la valoarea de testare 1x107 mbar l/s.
Izolatia de protectie este testata in urmatoarele conditii:
- proba de imbatranire la cald: 72 ore in aer la 120C
- proba de rezistenta la coroziune in solutie de acid clorhidric: in solutie diluata 4% pentru 72 de ore
Statul de protectie asigura izolatie electrica in cazuri in care furtunul ar putea intra in contact cu elemente metalice, fapt ce
ar duce la coroziune catodica

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL GMN
DIAMETRU NOMINAL [MM] 15 MM
RACORD [TOLI] 1/2" TOLI
LUNGIME [MM] 1500 MM
CULOARE GALBENA
MATERIAL OTEL INOX
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri