PROIECTOR LED EXTERIOR L420xW230xH320MM 200W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

500.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
 • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Tehnologia led este o soluție perfectă pentru iluminatul de cea mai bună calitate, cu cel mai reduc consum de energie. Ledurile sunt foarte rezistente și durabile, având caltăți remarcabile ce le fac ideale pentru condițiile de mediu exterior. Proiectorul led cu putere foarte mare de iluminare poate asigura lumina necesară pentru spații extinse, aflate în exterior.

Avantajele ledurilor sunt:

 • consum redus de energie. Ledurile sunt cele mai eficiente surse de lumină, utilizând energia primită doar pentru a produce lumină. La polul opus se află becurile incandescente, care sunt foarte ineficiente și risipesc până la 90% din energie sub formă de căldură.
 • durabilitate foarte mare. Ledurile au o durată foarte îndelungată de viață, ce poate ajunge până la 100.000 de ore de utilizare. În timp se deteriorează doar intensitatea luminoasă, dar ledurile pot rămâne funcționale în continuare.
 • rezistență foarte bună. Ledurile rezistă foarte bine la umezeală frig sau căldură, inclusiv la șocuri mecanice. Sticla cu care sunt acoperite ledurile este mult mai dură decât în cazul altor tipuri de becuri.
 • lumina produsă de leduri este mult mai potrivită pentru vedere. Ledurile produc lumină de o calitate mult mai bună, care nu afectează vederea. Lumina este apropiată de cea naturală, nu pâlpâie și nu strălucește. Astfel, aceasta nu obosește privirea și nu deranjează atunci când este aprinsă brusc.
 • ledurile nu emit radiațăă UV sau infraroșii
 • ledurile nu produc poluare. Ledurile sunt recomandate pentru calitatea de a fi foarte prietenoase cu mediul înconjurător. Consumul mic de energie pe care îl au înseamnă și emisii de noxe mult mai mici, iar durata lungă de viață a acestora înseamnă producerea unor cantități reduse de deșeuri. Spre deosebire de majoritatea celorlalte surse de iluminat, ledurile nu conțin nici un fel de substanțe toxice pentru sănătatea noastră, fiind foarte sigur de folosit.
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 200 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 420 MM
LATIME [MM] 230 MM
INALTIME [MM] 320 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri