PROIECTOR LED EXTERIOR L420xW230xH320MM 150W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

560.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 4.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Proiectorul led este o soluție eficientă și durabilă pentru iluminatul exterior. Acesta are foarte multe avantaje, remarcându-se prin rezistența deosebită la factorii de mediu extern, consumul redus de energie și durabilitatea foarte mare.

Ledurile sunt alternativa cea mai ecologică și cea mai economică pentru iluminat. Acestea se bazeaă pe tehnologia diodelor semiconductoare care emit lumină, tehnologie ce produce lumina rece, fără aport de căldură. Din acest motiv ledurile sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, căci nu risipesc energia primită sub formă de căldură, precum becurile incandescente.

Ledurile au un randament luminos foarte mare, generând lumina cu o intensitate ridicată. Astfel, este suficient să utilizeze o putere redusă pentru a oferi o lumină puternică.

Rezistența este un alt atu imporatant al ledurilor. Acestea sunt acoperite cu o sticlă care nu se sparge cu ușurință și rezistă fără probleme la lovituri, căzături, umezeală, frig sau căldură. Proiectorul led pentru exterior este mult mai fiabil decât celelalte surse de iluminat și are un grad de risc foarte scăzut de a se deteriora.

Prin folosirea ledurilor vom contribui la diminuarea poluării. Ledurile sunt o alternativă ecologică și mult mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Acestea produc o cantitate extrem de redusă de noxe, datorită consumului mic de energie, iar durata lungă de viață a ledurilor înseamnă și deșeuri mai puține în timp.

Ledurile sunt sigur de utilizat, nu se strică ușor și nu pun în pericol sănătatea noastră. Acestea nu conțin mercur sau alte substanțe toxice, nu emit radiații UV sau infraroșii, fiind mult mai potrivite pentru utilizare îndelungată.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 150 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 420 MM
LATIME [MM] 230 MM
INALTIME [MM] 320 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri