PROIECTOR LED EXTERIOR L370xW290xH80MM 80W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

369.99 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 2.00 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Proiectorul led cu putere de 80W este ideal pentru iluminatul exterior, atunci când dorim să evidențiem anumite obiective. Deoarece utilizează tehnologia led, proiectorul are toate avantajele care decurg din aceasta. În primul rând, ledurile se caracterizează prin eficiență energetică foarte mare, durabilitate și rezistență deosebită.

Proiectorul rezistă foarte bine la umezeală sau frig, fără a-i fi influențate performanțele. Lumina emisă de leduri este mult mai plăcută pentru ochi și nu deranjează vederea. Ledurile nu emit nici un fel de radiații, astfel că nu reprezintă vreun pericol pentru persoane sensibile la radiațiile UV sau infraroșii.

Eficiența energetică foarte mare pe care o au ledurile se datorează faptului că produc lumina rece, fără să fie necesară încălzirea prealabilă, precum în cazul becurilor incandescente. Acesta lucru duce la un randament inegalabil pe care îl au ledurile și la reducerea consumului energetic pentru iluminat cu până la 90%. Astfel vom beneficia de costuri mult mai mici pentru factura la energie.

Proiectorul cu led este caracterizat și de rezistența mult îmbunătățită față de factorii de mediu exterior și nu prezintă riscul de deteriorare pe care îl au celelalte surse de iluminat. Ledurile au cea mai ridicată durată de viață, ceea ce le face o investiție rentabilă, care se amortizează rapid.

Lumina generată de leduri are un randament luminos foarte mare, de aproximativ 160 lumeni/W, de 10 ori mai mare decât în cazul becurilor incandescente și de 5 ori mai mare decât în cazul becuirlor cu halogen.

Utilizarea ledurilor este recomandată și pentru calitățile ecologice pe care acestea le au, fiind un produs cu cel mai mic impact asupra mediului. Ledurile nu conțin substanțe toxice și pot fi întrebuinșate fără să ne expunem vreunui risc de accidentare.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 80 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 370 MM
LATIME [MM] 290 MM
INALTIME [MM] 80 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri