PROIECTOR LED EXTERIOR L290xW100xH370MM 100W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

195.01 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
 • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul surselor cu incandescenta, unde aproape 90% din energie este utilizata pentru a incalzi filamentul pana la incandescenta. Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu incandescenta (1000-2000 ore) sau fluorescente (8.000-15.000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Conceput pentru iluminatul nocturn, proiectorul cu led de la Roomlux are o putere de iluminare de 100W. Un bec incandescent poate produce doar 15 lumeni/W, pe când un bec led depășește lejer 150 lumeni/W, ceea ce înseamnă că lumina produsă de leduri este de 10 ori mai puternică. Din acest motiv ledurile necesită un aport energetic mult mai mic pentru a oferi aceiași luminozitate.

Avantajele ledurilor sunt:

 • eficiență energetică foarte ridicată. Ledurile sunt cele mai eficiente moduri de iluminat dintre toate celelalte disponibile, precum becurile incandescente sau tuburile fluorescente. Ledurile produc lumină rece, fără emisii de căldură, care înseamnă risipă de energie. Acest lucru duce la un consum foarte mic de energie și la economii considerabile, care pot ajunge până la 90%.
 • durabilitate ridicată. Ledurile au cea mai mare durată de viață, având o rezistență deosebită. Deoarece nu se încălzesc, aceste nu riscă să se deterioreze. Sticla din care sunt confecționate are o duritate mult mai mare decît sticla fragilă din care sunt făcute becurile obșnuite. Astfel nu există riscul spargerii și accidentărilor provocate de leduri.
 • fiabilitate mare. Ledurile sunt foarte sigur de întrebuințat, deoarce nu conțin nici un fel de substanțe toxice care ne pot afecta sănătatea.
 • lumină de foarte bună calitate. Ledurile nu emit radiații infraroșii sau UV, iar lumina produsă de acestea este mult mai naturală. Lumina nu clipește și nu strălucește, astfel nu obosește ochii, fiind mult mai confortabilă.
 • ledurile sunt mult mai ușor de controlat. Prin dispozitive speciale putem foarte simplu să ajustăm nivelul de luminozitate sau, după caz, culoare luminii emisă de leduri.
 • ledurile sunt cel mai puțin poluante. Celelate surse de iluminat au un consum energetic mai ridicat, ce duce la emisii poluante, și conțin de asemenea substanțe noceve, precum mercurul sau alte metale dăunătoare pentru mediu.
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 100 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 290 MM
LATIME [MM] 100 MM
INALTIME [MM] 370 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri