PROIECTOR LED EXTERIOR L181xW148xH34MM 20W 230V LUMINA RECE

Adauga un review

49.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Pretul include taxa verde: 0.50 Lei
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Proiectorul cu led este perfect pentru a fi utilizat pentru iluminatul exterior. Acesta este conceput pentru a rezista foarte bine indiferent de vremea de afară. Ledurile rezistă intacte chiar și în condiții de umezeală accentuată, ploaie sau frig, fără să se deterioreze sau să-și piardă din randament.

Ledurile au avantaje din toate punctele de vedere, fiind cea mai bună soluție pentru iluminat dintre toate cele disponibile. În primul rând ledurile au o eficiență energetică foarte ridicată. Diodele semiconductoare care emit lumină produc lumină rece, fără aport de căldură, precum în cazul becurilor incandescente. Astfel, energia pe care o primesc este convertită aproape în totalitate în lumină, fără să mai fie risipită sub formă de căldură.

Lumina produsă de leduri este mult mai puternică, având o concentrație de peste 10 ori mai mare per Watt, spre deosebire de becurile incandescente. Astfel ledurile au nevoie de mult mai puțină energie pentru a oferi o intensitate luminoasă foarte mare. Ledurile au capacitatea de a produce 150 lumeni/W, în comparație cu doar 15 lumeni/W produși de becurile incandescente. Lumina ledurilor este mult mai plăcută, fiind mai apropiată de cea naturală. Este mult mai confortabil pentru ochi să folosim leduri, deoarece lumina nu pâlpâie și nu strălucește, astfel nu ne obosește privirea. Ledurile nu produc nici radiații infraroșii sau UV, fiind mult mai adecvate pentru folosirea frecventă.

Ledurile au o durată de viață foarte ridicată. Datorită proprietăților speciale prin care produc lumina, ledurile nu se deteriorează în timp, având o durabilitate care se poate extinde pe foarte mulți ani. Rezistența și fiabilitatea le fac să fie o soluție fără echivoc pentru a utilizarea fără restricții.

Ledurile nu produc poluare precum o fac alte surse de iluminat artificial. Consumul redus de energie are un impact minim asupra mediului, ledurile fiind cea mai ecologică soluție pentru iluminat.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 20 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 181 MM
LATIME [MM] 148 MM
INALTIME [MM] 34 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri