PROIECTOR LED EXTERIOR L115xW86xH85MM 10W 230V LUMINA RECE

(2) Adauga un review

24.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Ledurile sunt dispozitive de iluminat foarte versatile, fiind ideale atât pentru iluminatul interior, cât și pentru iluminatul exterior. Pentru iluminarea exterioară putem utiliza proiectorul led de la ROOMLUX și astfel vom beneficia costuri mult mai mici pentru consumul la energie.

Eficiente și economice

Ledurile ne ajută să facem economii la factura de electricitate de 10 ori mai mult. Consumul de energie electrică poate ajunge să fie cu până la 95% mai mic în comparație cu folosirea becurilor obișnuite. Astfel, investiția în leduri este foarte avantajoasă. Motivul pentru care sunt atât de eficiente îl reprezintă modul diferit prin care funcționează. Ledurile nu se încălzesc și produc lumina rece, ceea ce înseamnă că energia ce le străbate este utilizată doar pentru producerea luminii, nu și pentru căldură.

Un alt aspect al eficienței ridicate a ledurilor îl reprezintă faptul că acestea produc o lumina mult mai puternică și mai apropiată de conceptul de lumină alb ideală. Becurile LED pot ajunge și la peste 150 lm/W , spre deosebire de cele incadescente care oferă doar 15 lm/W. Astfel au un randament luminos foarte mare, deși au consum de energie mult mai scăzut.

Un alt avantaj al ledurilor este faptul că durează mult timp, între 50.000 și 100.000 de ore, astfel nu trebuiesc înlocuite prea des.Sunt rezistente și nu se sparg cu ușurință, fiind ideale pentru iluminatul exterior. În plus acestea pot funcționa cu voltaj scăzut, astfel că pot fi conectate la celule fotovoltaice pentru economie totală la energie.

Nepoluante

Ledurile nu poluează atât datorită consumul mic de energie, cât și datorită faptului că nu conțin mercur sau alte substanțe periculoase. Având durată mare de viață, înseamnă că se vor produce și mult mai puține deșeuri. În plus, ledurile sunt reciclabile, astfel că dispensarea lor se poate face în centre special amenajate. Iluminare de foarte bună calitate Lumina emisă de leduri nu pâlpâie, chiar dacă pot exista variații de tensiune pe sistem. De asemenea, aceasta nu strălucește și nu obosește privirea. Nu este dăunătoare sănătății deoarece nu emite radiații UV. Lumina albă produsă de leduri este apropiată de cea naturală, fiind mult mai plăcută pentru ochi. Se aprinde şi se stinge instantaneu şi luminează la putere nominală imediat după aprindere, iar aprinderile repetate nu reduc durata de funcţionare.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 10 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 115 MM
LATIME [MM] 86 MM
INALTIME [MM] 85 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

3.00 (2 review-uri)

Adaugă un review