PROIECTOR LED EXTERIOR L115xW86xH85MM 10W 230V LUMINA CALDA

(1) Adauga un review

24.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Proiectorul led cu putere de 10W este conceput special pentru a fi montat în exterior. Acesta are o rezistență mult mai bună la condițiile intemperiilor de afară și asigură o luminozitate puternică. Lumina produsă de leduri este de 10 ori mai puternică față de lumina produsă de un bec obișnuit, astfel că utilizând o cantitate mult mai mică de energie se poate obține o lumină echivalentă cu cea a unui bec cu consum de cel puțin 10 ori mai mare.

Ledurile au eficiență energetică foarte ridicată și cea mai mare durabilitate dintre toate sursele de iluminat artificial, fiind o investiție foarte rentabilă și cu multe beneficii. Avantajele iluminatului cu led sunt:

  • consumul foarte redus de energie. Utilizând surse de iluminat cu led putem reduce până la 90% din consumul obișnuit pentru lumină. Ledurile sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic deoarece utilizează tehnologia diodelor semi-conductoare emițătoare de lumină care produce lumină rece, fără aport de căldură. Becurile incandescente, prin comparație, utilizează doar aproximativ 10% din energia primită pentru a produce lumină, restul de 90% este risipită sub formă de căldură inutilizabilă.
  • rezistență și durabilitate excepționale. Ledurile au durată de viață foarte mare și nu se deteriorează în timp. Lumina rece are avantajul că nu duce la uzura ledului, precum în cazul becurilor incandescente. Acestea din urmă au o constituție destul de fragilă care predispune la deteriorarea cu destulă ușurință și la producerea micilor accidente. Ledurile rezistă foarte bine la căzături sau lovituri fără să se spargă sau să le scadă randamentul.
  • ledurile nu poluează. Consumul redus de energie este direct proporțional cu emisii poluante mult mai reduse. Ledurile sunt prietenoase cu mediul înconjurător și datorită faptului că nu constituie deșeuri cu potențial periculos. Tuburile fluorescente, spre exemplu, conțin cantități nocive de mercur, iar becurile incandescente trebuiesc dispensate în mod adecvat, pentru a nu afecta mediul.
Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE ARGINTIU
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 10 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 115 MM
LATIME [MM] 86 MM
INALTIME [MM] 85 MM
MASA [KG] N/A
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri

5.00 (1 review)

Adaugă un review