PROIECTOR LED CU DETECTOR DE MISCARE 50W LUMINA RECE

Adauga un review

  • -25 %

145.00 LEI (Reducere 25%)

108.75 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc
  • Stoc limitat Black Friday! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Iluminatul exterior necesită ustensile foarte rezistente, care oferă o putere de iluminare foarte mare. Proiectorul led cu putere de 50W este soluția ideală, care oferă toate beneficiile de care este nevoie. Priectorul are un consum mic de energie, intensitate luminoasă mare, durabilitate mare și rezistența cea mai bună la factorii de mediu. În plus acesta este prevăzut cu detector de mișcare care acționează aprinderea automată a proiectorului de fiecare dată când cineva trece prin raza lui de acțiune.

Ledurile funcționează pe bază de diode semiconductoare emițătoare de lumină. Această tehnologie este cea mai eficientă din punct de vedere energetic deoarece lumina este produsă rece, fără apor de căldură. Astfel, energia nu este irosită și este utilizată doar pentru generarea luminii. Din acest motiv ledurile au un consum mult mai mic de energie, fiind ideale pentru a economisi în mod inteligent. Ledurile nu au neajunsul becurilor incandescente, spre exemplu, de fi fragile și de a se încălzi foarte tare. Astfel, ledurile nu prezintă riscul de deteriorare și au o rezistență mult mai mare, fiind acoperite cu o sticlă ce nu se sparge. Proiectorul cu led nu este afectat de umezeală sau de frig și își menține performanțele indiferent de condițiile de afară. Prin înlocuirea surselor de iluminat obișnuite cu leduri este diminuată poluarea mediului înconjurător. Consumul mic de energie este benefic atât pentru reducerea cheltuielilor, cât și pentru protejarea mediului de emisiile de noxe. Durata de viață foarte mare pe care o au ledurile semnifică simultan și faptul că vor exista mult mai puține deșeuri dispensabile. Ledurile sunt foarte ușor de reciclat, acestea nu se strică practic niciodată și nu conțin substanțe toxice.

Ledurile au cel mai mare randament luminos și produc o lumină foarte plăcută, asemănătoare celei naturale. Lumina nu obosește privirea și nu deranjează, având un avantaj în plus, acela de a nu emite radiații UV sau infraroșii. Acest lucru le face să fie o variantă sănătoasă și sigură pentru iluminatul exterior.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE NEGRU
TEHNOLOGIE CU SENZOR
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 50 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 280 MM
LATIME [MM] 230 MM
INALTIME [MM] 115 MM
MASA [KG] 0.65
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri