PROIECTOR LED CU DETECTOR DE MISCARE 30W LUMINA RECE

Adauga un review

  • -28 %

120.00 LEI (Reducere 28%)

86.25 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc
  • Stoc limitat Black Friday! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

O soluție ingenioasă pentru iluminatul exterior o reprezintp proiectorul led cu detector de mișcare. Acesta oferă toate beneficiile tehnologiei led, fiind cea mai bună, sigură și eficientă modalitate de iluminat, fiind dotat, pe deasupra, și cu detector de mișcare.

Detectorul are rolul de a acționa aprinderea proiectorului atunci când este nevoie, ceea ce contribuie la reducerea consumului energetic. Proiectorul utilizează tehnologia led care are cea mai mare eficiență energetică dintre toate celelalte surse de iluminat. Motivul randamentului mare pe care îl au ledurile este faptul că acestea produc lumina rece. Astfel, ledurile utilizează energia pentru a emite lumină, fără să fie nevoie de încălzirea filamentului precum în cazul becurilor incandecente. Acest lucru duce la un consum mai mic cu până la 90%.

Ledurile au randament luminos foarte mare. Intensitatea luminii generate de leduri poate ajunge până la 160 lumeni/W, mult peste doar 15 lumeni/W cât are lumina de la becurile incandescente. Astfel, ledurile nu au nevoie de un aport energetic mare pentru a produce lumină foarte puternică.

Ledurile au avantajul de a fi foarte rezistente la lovituri sau căzături. Sticla cu care este acoperit proiectorul led rezistă fără probleme la șocuri mecanice, la temperaturi foarte joasă sau foarte ridicate, la umezeală și apă. Ledurile au o durată foarte mare de viață, care nu depinde de numărul de aprinderi sau stingeri. Detectorul de mișcare din dotarea proiectirului cu led asigură iluminarea zonei dorite doar atunci când cineva se află în raza lui de acțiune.

Ledurile au marele avantaj de a fi sursa de lumină cea mai ecologică, care nu afectează meduiul înconjurător. Ledurile nu produc noxe semnificative, căci au un consum modic de energie și nu conțin substanțe toxice, precum mercurul. Putem folosi ledurile fără să ne expunem nici unui risc de accidentare sau îmbolnăvire.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE NEGRU
TEHNOLOGIE CU SENZOR
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 30 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 223 MM
LATIME [MM] 182 MM
INALTIME [MM] 115 MM
MASA [KG] 0.45
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri