PROIECTOR LED CU DETECTOR DE MISCARE 20W LUMINA RECE

Adauga un review

90.90 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Proiector LED pentru utilizat in exterior, ce utilizeaza mult mai eficient energia electrica decat in cazul proiectoarelor cu halogen clasice. Se constata o reducere a consumului de energie cu pana la 80 % in cazul utilizarii proiectoarelor LED .Pe langa aceasta, sistemul optic utilizat este superior din punct de vedere al pierderilor. Eficienta surselor de alimentare este un alt factor foarte important.
Durata de viata a LED-urilor (35.000-100.000 ore) este o masura a degradarii nivelului de lumina. Durata de viata a LED-urilor o depaseste substantial pe cea a surselor de iluminat cu halogen (2000 ore).
LED-urile conserva energia si nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator spre deosebire de sursele de iluminat cu descarcare in gaze care contin mercur. Durata de viata mult mai indelungata face ca sursele de iluminat cu LED sa fie mult mai atractive din punct de vedere al protejarii mediului

Proiectorul led cu detector de mișcare este conceput pentru a ne oferi mai multă siguranță noaptea și pentru a ne ușura sarcina de aprindere a luminii. Acesta este alternativa cea mai economică din câte există pentru iluminat, utilizând tehnologia led care oferă cel mai mare randament luminos și cea mai ridicată eficiență energetică.

Proiectorul se montează de regulă în zonele de acces, precum scările blocurilor, holurile, în fața ușilor sau a porților, pentru a facilita circulația. În momentul în care cineva trece prin raza lui de acțiune, detectorul activează proiectorul care se aprinde instantaneu. În acest fel putem beneficia de iluminare fără să fie nevoie să căutăm întrerupătorul în întuneric sau să ne expunem anumitor pericole, precum accidentările.

Iluminatul zonelor întunecoase este o măsură foarte eficientă de prevenire a incidentelor violente, astfel că prin folosirea proiectorului led cu detector de mișcare putem să ne simțim mult mai în siguranță atunci când trecem printr-un loc izolat.

Utilizarea proiectorului cu led presupune un consum modic de energie. Pe de-o parte ledurile sunt foarte eficiente și consumă cu 80% mai puțină energie față de un bec obișnuit, iar pe de altă parte aprinderea acestuia durează o perioadă scurtă de timp, de doar câteva minute, astfel că nu va face nici cea mai mică risipă de energie.

Ledurile sunt sigur de folosit, nu poluează, nu conțin substanțe toxice și au durată foarte mare de viață. Performanțele acestora sunt cele mai înalte și nu sunt întrecute în nici o privință de nici un alt dispozitiv pentru iluminat. Proiectorul cu led este foarte rezistent la condițiile externe, la umezeală sau temperaturi prea scăzute sau prea ridicate. Funcționarea acestuia nu depinde de numărul aprinderilor sau stingerilor.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP PROIECTOR
BRAND VOLTALED
MODEL FARA VARIATOR
MATERIAL ALUMINIU
CULOARE NEGRU
TEHNOLOGIE CU SENZOR
NR. SURSE DE ILUMINAT 1
TIP BEC LED
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 230/50 V/HZ
PUTERE [W] 20 W
GRAD DE PROTECTIE IP65
LUNGIME [MM] 178 MM
LATIME [MM] 138 MM
INALTIME [MM] 100 MM
MASA [KG] 0.68
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri