PROGRAMATOR 8 CIRCUITE DCC-8-220V CA (MONTAJ LA INTERIOR)

Adauga un review

480.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Programator DDC-8-220 pentru circuite de irigare rezidentiale sau comerciale usoare.
Caracteristici:
- afisaj LCD
- trei programe independente cu durata de functionare de la 1 pana la 240 min
- optiuni de irigare pe mai multe zile
- posibilitate de reglare a consumului de apa intre 10% si 200%, in trepte de 10%, in functie de anotimp
- caracteristica semiautomata de pornire manuala a programelor stocate in memorie
- temporizator Rain incorporat cu bornele de conexiuni ale senzorului
- intrerupatorul circuitului de autodiagnostic identifica defectele de irigare
- programare in fotoliu cu sursa de alimentare o baterie de 9V
- ventil principal programabil
- mentinerea programului timp de 5 ani datorita bateriei integrate
- program implicit in caz de pana de curent
- card care contine programele pentru facilitarea asistentei
- echipat transformator standard clasa 2 cu fisa de contact, marca CE
greutatea este data fara bateria de 9VIrigarea spațiilor verzi din zone rezidențile sau parcuri este necesară cu precădere în perioadele secetoase. Pentru asigurarea irigării corespunzătoare zi de zi, fără a consuma timp și efort, puteți utiliza programatorul DDC conceput de TORO. Acesta are funcții și programe speciale ce vă permit reglarea parametrilor după cum considerați că este mai potrivit.

Fie că optați pentru unul din cele trei programe încorporate, sau doriți să ajustați datele în funcție de zi, oră și mod de funcționare, aveți posibilitatea de a realiza acest lucru. Nu va trebui să vă preocupați de irigarea terenului căci cu ajutorul acestui programator întreaga muncă va fi realizată fără cusur.

Pentru a uda zone mai vaste de vegetație este mult mai rentabil și mai eficient să utilizăm un programator special, deoarece în acest mod vom economisi timp, efort și resurse. Este evident că o astfel de activitate consumă foarte mult timp și devine extenuantă. Cu ajutorul programatorului udarea nu va mai fi o corvoadă pentru dvs.

Funcția cea mai imporatantă și remarcabilă la acesta este faptul că vă ajută să controlați cantitatea de apă utilizată. În acest fel va fi foarte simplu să evitați risipa de apă și să utilizați strictul necesar. Programatorul pentru 8 circuite vă ajută să economisiți bani, scutindu-vă de efortul pe care trebuie să-l depuneți și de excesul de apă pe care îl puteți utiliza.

Bucurați-vă de spații verzi sau chiar grădini luxuriante și bine îngrijite, în special în anotimpul călduros. Efectele unei bune irigări se văd instantaneu, iar dvs veți fi foarte mulțumit de calitatea obținută. Fie că este vorba de amenajări interesante cu flori sau arbuști, sau de culturi de legume, roadele vor depăși așteptările, dacă le asigurați apa necesară.

Investiți inteligent în aparatură avansatăpentru a vă bucura de mai mult timp liber, mai puțină muncă și economii substanțiale, cu ajutorul programatorului DDC pentru până la 8 circuite de irigare de la TORO!

 
Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DDC
TIP DDC-8-220
NR.DE CIRCUITE 8
INALTIME [MM] 127.5 MM
LATIME [MM] 145 MM
ADANCIME [MM] 40 MM
MASA [KG] 0.280
PUTERE ELECTRICA MAXIMA [W] 60
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 220/50 V/HZ
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri