PROGRAMATOR 6 CIRCUITE DCC-6-220V CA (MONTAJ LA EXTERIOR) DDC-6-220-OD

Adauga un review

780.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Programator DDC-6-220-OD cu carcasa pentru montajul in exterior, pentru circuite de irigare rezidentiale sau comerciale usoare.
Caracteristici:
- afisaj LCD
- trei programe independente cu durata de functionare de la 1 pana la 240 min
- optiuni de irigare pe mai multe zile
- posibilitate de reglare a consumului de apa intre 10% si 200%, in trepte de 10%, in functie de anotimp
- caracteristica semiautomata de pornire manuala a programelor stocate in memorie
- temporizator Rain incorporat cu bornele de conexiuni ale senzorului
- intrerupatorul circuitului de autodiagnostic identifica defectele de irigare
- programare in fotoliu cu sursa de alimentare o baterie de 9V
- ventil principal programabil
- mentinerea programului timp de 5 ani datorita bateriei integrate
- program implicit in caz de pana de curent
- card care contine programele pentru facilitarea asistentei
- echipat transformator standard clasa 2 cu fisa de contact, marca CE
greutatea este data fara bateria de 9VÎntreținerea gazonului, grădinilor, culturilor și a spațiilor verzi în general are nevoie de îngrijire constantă și, mai presus de orice, are nevoie de udare în mod regulat. Pentru a ne ușura sarcina udării, TORO a conceput programatorul DDC cu montaj la exterior pentru 6 circuite de irigare pentru a face întreaga muncă în locul nostru. În acest mod beneficiem de mai mult timp liber, de mai puțin efort și nu suntem nevoiți să ne expunem intemperiilor, iar singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să stabilim setările dorite.

Programatorul este conceput pentru a controla până la 6 circuite, având în dotare setări și funcții speciale pentru reglarea debitului apei sau a timpului de funcționare. Programatorul nu doar ne ajută să scăpăm de corvoada udatului manual, dar este ideal pentru a controla cu precizie consumul de apă astfel încât să utilizăm strict cantitatea de care avem nevoie și să evităm risipa de apă. Prin intermediul acestuia putem stabili un program zilnic pentru pornirea aspersoarelor, sau, în funcție de necesități putem opta pentru programe ajustabile.

Programatorul poate fi reglat în funcție de anotimp, de zi, oră și, desigur, în funcție de debitul de apă necesar. Acesta are încorporat o baterie specială care durează până la 5 ani și datorită căreia are capacitatea de a memora programele setate pentru a nu fi nevoie să fie introduse de fiecare dată.

Utilizarea sistemului de irigații este necesară cu precădere în perioada verii, când afară sunt temperaturi caniculare și vremea este secetoasă. Hidratarea corespunzătoarea a plantelor este vitală pentru dezvoltarea acestora, în caz contrar plantele se usucă și mor. Un sistem de irigație este crucial pentru prosperitatea plantelor și reprezintă o investiție rentabilă. Putem întrebuința sistemul de irigații alături de programator pentru spații verzi de orice fel, de la grădini și parcuri, până la culturi agricole.

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL DDC
TIP DDC-6-220-OD
NR.DE CIRCUITE 6
INALTIME [MM] 220 MM
LATIME [MM] 178 MM
ADANCIME [MM] 89 MM
MASA [KG] 1.14
PUTERE ELECTRICA MAXIMA [W] 60
ALIMENTARE ELECTRICA [V/Hz] 220/50 V/HZ
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada de Black Friday, 15 - 29 noiembrie, este posibil ca unele comenzi sa depaseasca termenul de livrare standard comunicat mai jos. Aceste situatii vor fi exceptie. Va multumim!

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT! 

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri