PROFIL DE TRECERE DIAGONAL TECTO PENTRU DISPUNEREA TEVII LA 45 GRADE 1.35 M

Adauga un review

  • Cod produs: 59UT4500
  • Parteneri Romstal: #
  • Producator: UPONOR GMBH

28.91 LEI / BUC TVA inclus

Stoc momentan epuizat
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Element de trecere cu nuturi pentru dispunerea tevii la 45 grd ce se foloseste cu izolatia termica de adaos, in zona usilor sau la montarea profilelor de dilatare

Gândit până la cele mai mici detalii, sistemul de încălzire prin pardoseală de la Uponor este perfect pentru orice tip de locuință. Montarea se realizează foarte simplu, căci fiecare element este constituit pentru a se armoniza perfect unul cu celălalt. Cu ajutorul profilului de trecere se realizează foarte simplu fixarea instalației temice, indiferent de dimensiunile sau dispunerea încăperilor. 

Profilul se utilizează pentru a ușura aranjarea țevilor pex atunci când există tocuri de ușă sau în funcție de proiectul de amenajare. Este important ca circuitele de încălzire din țevi pex să fie distribuite în mod uniform peste suprafața de pardoseală unde urmează să punem în operă proiectul. În acest fel sistemul termic va oferi cel mai ridicat randament, iar căldura va fi răspândită omogen în orice colț al încăperii. Încălzirea prin pardoseală de la Uponor oferă foarte multe avantaje, fiind adaptabilă pentru orice fel de clădire. Instalația termică prin pardoseală se poate utiliza indiferent dacă locuința este recent construită sau veche, ori dacă este la bloc sau nu. Se poate folosi pardoseală din gresie sau parchet pentru rezultate optime, deoarece acestea au indice de inerție termică ridicat. În acest fel va fi mult mai plăcut să pășim pe gresia din baie sau bucătărie, fără senzația neplăcută de rece, iar copii se vor putea juca pe jos fără nici un pericol. 

Avantajele unui sistem termic prin pardoseală sunt eficiența energetică mai mare decât în cazul utilizării radiatoarelor, lipsa instalațiilor vizibile și confortul termic îmbunătățit. Căldura este distribuită de jos în sus, pe toată suprafața pardoselii. În acest fel confortul termic se obține mult mai rapid, începând de la picioare. Amenajarea încăperilor este mult mai simplu de realizat fără instalații inestetice care ocupă spațiu. Un alt beneficiu al încălzirii prin pardoseală este faptul că nu ridică praful, menținând un mediu mult mai curat.

Mai multe

Specificatii tehnice

TIP TECTO
LUNGIME [MM] 1414 MM
LATIME [MM] 225 MM
MATERIAL POLISTIREN
CULOARE NEGRU
Mai multe

Documentatie

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri