PRELUNGIRE COS FUM PT. CAZANE VITODENS 200/300-F D.80/125mm, L=1m

Vezi review-uri

900.00 LEI / buc TVA inclus

buc
Adauga in cos
 • Vezi stoc in magazinul preferat
 • Livrare standard

Descriere

Info: Pozele produselor sunt informative. Pentru componenta, va rugam consultati Descrierea produsului si Specificatiile tehnice.

Tub coaxial pentru evacuare gaze arse/admisie aer, de lungime 1 m (poate fi scurtat). Se monteaza la centralele termice Viessmann Vitodens 200/300

Viessmann aduce întotdeauna pe piață soluții de încălzire eficiente, calitate de top și performanțe imbatabile. Centralele termice în condensația Vitodens sunt concepute utilizând tehnologia brevetată marca Viessmann, bazată pe folosirea arzătorului Matrix din oțel. Acesta are o rezistență mult mai bună la temperaturile foarte înalte și durabilitate mult mai mare.

Evacuarea gazelor arse se realizează cu ajutorul unui sistem special pentru centralele în condensație. Sistemul de evacuare este alcătuit din coș de fum și element de prelungire a coșului de fum, în cazul în care este necesar. Centralele termice în condensație Vitodens 200 și Vitodens 300 funcționează cu același sistem de evacuare a gazelor arse.

Viessmann a conceput un sistem inovator de încălzirea a locuinței, care presupune integrarea tuturor părților componente într-un întreg care funcționează unitar. Acesta lucru se poate realiza cu ajutorul tehnologiei avansate privind controlul eficient, de la distanță, precum și datorită versatilității produselor. Centralele termice în condensație pot funcționa în cascadă pentru a furniză mai multă putere termică pentru clădiri mari și pot fi adaptate pentru a funcționa cu surse de energie regenerabilă, precum energia geortermală sau solară.

Tehnologia în condensație presupune un consum mult mai redus de energie și producerea unei cantități de noxe mult mai mică. Arzătorul Matrix are rolul de a ajuta la producerea condensului, care devine o sursă adiacentă de căldură. Astfel, este recuperată o parte din căldura rezultată în urma arderilor și este convertită în căldură utilizabilă care suplinește o parte din căldura furnizată către radiatoare. Acest lucru duce automat la reducerea consumului cu până la 30%. Utilizând și un sistem de control automat putem realiza economii substanțiale, beneficiind de un climat ambiental exact așa cum ne dorim.

Vezi mai mult

Specificatii tehnice

DIAMETRU 1 80 MM
DIAMETRU 2 125 MM
Vezi mai mult

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Transportul produselor este gratuit pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus.

Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este calculata in functie de volum, greutate si distanta si este afisata in cos, alaturi de produse (cu exceptia lunii mai 2020, in care toate comenzile au transport gratuit).

Sameday delivery** - livrare in aceeasi zi cu plasarea comenzii 

Serviciul este disponibil pentru Bucuresti si Ilfov, pentru comenzile plasate Luni - Vineri pana in ora 11:00 si achitate in avans cu cardul (platile cu cardul se confirma in 30 minute).

Livrarile standard se fac in termenele de mai jos:

 • in Bucuresti si Ilfov: a doua zi lucratoare - pentru comenzile plasate pana in orele 13:00;  maxim 48 ore lucratoare - comenzile plasate dupa 13:00. Luni - Sambata***, orele 7:30 - 16:00
 • in tara: 2 - max 4 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

 • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii****)
 • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
 • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

 

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Nu se transporta in aceeasi zi, comenzile care contin: 

 • Tevi metalice de 6m;
 • Izolatie pentru incalzirea prin pardoseala;
 • Echipamente mari de tip cazane;
 • Tevi PEID de la diametrul 63mm in sus.

***   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

**** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Vezi mai mult

Review-uri