PRELUNGIRE COS FUM PT. CAZANE VITODENS 200/300-F D.60/100mm, L=1m

Adauga un review

510.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Tub coaxial pentru evacuare gaze arse/admisie aer, de lungime 1 m (poate fi scurtat). Se monteaza la centralele termice Viessmann Vitodens 200/300

Viessmann este alegerea ideală în materie de încălzire rezidențială pentru cei ce doresc performanțe uluitoare și calitate incontestabilă. Centralele termice dotate cu tehnologia în condensație reprezintă cele mai avantajoase produse din categoria centralelor murale pe gaz. Acestea au un randament mult îmbunătățit față de centralele convenționale, sunt fiabile și durabile, având o multitudine de beneficii.

Funcționarea centralelor termice în condensație depinde în bună mădură de instalerea corectă a acestora, dar și de dotarea cu componente speciale. Pentru evacuarea în deplină siguranță a noxelor rezultate în urma arderii gazelor, Viessmann a conceput un sistem de evacuare adaptabil și simplu de instalat. Dispozitivul de prelungire a coșului de fum se potrivește gamei de centrale în condensație Vitodens.

Tehnologia în condensație reprezintă un mod inovator de a utiliza resursele atunci când folosim sistemul de încălzire. Centralele termice în condensație utilizează consensul ca sursă suplimentară de furnizare a căldurii. Astfel, căldura este recuperată și redistribuită către circuitele de încălzire, înlocuind o parte din necesarul de căldură. Acest lucru contribuie la reducerea substanțială a consumului de gaze și energie, care poate ajunge până la 35% mai puțin.

Prin evacuarea corectă a noxelor sunt asigurate pierderi foarte mici de căldură, ceea ce înseamnă eficiență foarte ridicată și consum mic de energie. De asemenea sunt reduse și cantitățile de noxe rezultate în urma procesului de ardere. Centralele termice în condensație Vitodens asigură confortul termic ideal, cu cele mai mici costuri. Prin folosirea tehnologiei în condensație sunt diminuate emisiile poluante și este menținut un nivel optim al cantităților de CO2 din atmosferă. Tehnologia în condensație are avantaje majore pentru economisirea inteligentă a resurselor, fără eforturi suplimentare și obținând confortul termic de care avem nevoie.

Mai multe

Specificatii tehnice

DIAMETRU 1 60 MM
DIAMETRU 2 100 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri