PRELATA DE ACOPERIRE PT. PROTEJAREA PANOULUI VTN 12, 1350x1600mm

Adauga un review

290.00 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Transport gratuit
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Prelata de acoperire utilizata pentru a proteja panourile solare

Instalația termică solară poate funcționa cu cel mai ridicat randament atunci când afară este însorit. Randamentul scade pe măsură ce lumina soarelui nu mai este disponibilă, cum ar fi noaptea și atunci când este înnorat. Când afară sunt temperaturi foarte joase este recomandat să nu punem în funcțiune instalația solară deoarece există riscul deteriorării acesteia. Pentru a o proteja putem utiliza prelata de acoperire concepută de CALPAK pentru panourile solare VTN 12.

Prelata împiedică formarea gheții pe suprafața panoului, fiind recomandată și atunci când afară sunt intemperii puternice, cum ar fi grindina. Fenomenele meteo puternice pot deteriora panourile solare, ceea ce duce la scăderea eficienței acestora și la diminuarea duratei lor de viață. Prelata asigură menținerea în stare bună a panourilor și a instalației termice, pentru a nu-i fi afectată funcționalitatea.

Avantajele instalării unui sistem termic solar sunt numeroase. În primul rând energia solară poate suplini o foarte mare parte din energia necesară pentru traiul cotidian. Costul energiei solare este 0, spre deosebire de energia provenită din surse fosile care are cel mai mare cost. În acest fel putem reduce foarte mult din cheltuielile pentru facturi, în timp ce beneficiem de tot confortul necesar.

Energia solară nu presupune emisii poluante. Radiația solară este o sursă regenerabilă de energie, care nu se epuizează și este disponibilă fără restricții. Sursele fosile de energie sunt cele mai poluante, mai costisitoare și nu sunt disponibile oricui. Pentru a beneficia de furnizare de gaz metan, spre exemplu, este nevoie de racordare prealabilă și de sistem de distribuție. În schimb, pentru a avea parte de energia solară nu ne trebuie decât panourile solare pentru captarea radiației și instalația solară. În acest fel putem deveni mult mai independenți din punct de vedere energetic și putem chiar să beneficiem de o casă în totalitate verde.

Mai multe

Specificatii tehnice

LUNGIME [MM] 1600 MM
LATIME [MM] 1350 MM
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

In perioada 2 - 30 noiembrie 2019, toate comenzile online beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse).

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri