PORTPAHAR GENZIANA, CROM

Adauga un review

  • Cod produs: 80G 0010
  • Parteneri Romstal: -
  • Producator: GEDY

28.50 LEI / BUC TVA inclus

BUC
Adauga in cos
  • Rezerva online si ridica din magazin! Vezi stoc

Descriere

Portpahar din gama GENZIANA fabricat din otel cromat, cu recipient fabricat din sticla alba mata.
Portpaharul se monteaza pe perete, langa lavoar pentru a oferi confort

Pentru a vă face sa uitati ca baia este camera cu cele mai reduse dimensiuni a locuintei, Romstal va recomanda o noua serie de accesorii de baie pentru a o organiza cat de bine posibil. Colecția de accesorii de baie Genziana de la Gedy conține elemente precum etajere, portprosoape, porthartie, portpahar, portperie, portsapun, produse de-a dreptul indispensabile intr-o baie moderna. Aceste accesorii de baie ne ofera mai multa flexibilitate si ne ajuta sa avem o baie frumos decorata, mai bine pusa in valoare. Pentru a evita imprastierea produselor si obiectelor pentru toaleta zilnica peste tot prin baie, putem sa apelam la seria de accesorii de baie Genziana de la Romstal.

Accesoriile se potrivesc in orice tip de baie, accentuand finetea si rafinamentul acesteia. Designul lor urmareste linii geometrice, simple si precise, perfecte pentru baile minimaliste. Piesele disponibile in aceasta categorie sunt rezistente si robuste, concepute special pentru a rezista mediului tipic din incaperea de baie. Cu ajutorul acestora putem avea la indemana produsele destinate igienei si ingrijirii care fac parte din rutina noastra zilnica.

Accesoriile de baie sunt foarte importante pentru echiparea unei băi moderne. Acestea au în primul rând un rol practic, asigurând ordinea și curățenia corespunzătoare în încăpere. Împrospătarea încăperii se poate face foarte simplu cu ustensilele potrivite, care la rândul lor trebuie să aibe calități antimurdărire.

Designul atrage instant atenția prin stilul elegant și simplitatea liniilor. Este un detaliu ce va conferi mai multă eleganță încăperii. Utilizați cu toată încrederea gama GENZIANA de la GEDY SPA, iar  baia dumneavoastră va străluci de fiecare dată!

Mai multe

Specificatii tehnice

MODEL GE10
INALTIME [MM] 95 MM
LUNGIME [MM] 67 MM
ADANCIME [MM] 110 MM
MATERIAL OTEL/STICLA
CULOARE CROMAT
Mai multe

Documentatie

Nu exista informatii.

Detalii livrare

Conditiile de transport in afara acestei perioade sunt cele mentionate mai jos. Pentru campania mentionata anterior, se pastreaza timpul de livrare si modalitatile de plata.

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 25 de lei cu TVA*.

Livrarile se fac in termenele de mai jos:

  • in Bucuresti: 1 - 2 zile lucratoare, Luni - Sambata**, orele 7:30 - 16:00
  • in tara: 2 - max 6 zile lucratoare, Luni - Vineri, orele 7:30 - 16:00 

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card - direct online; OP bancar; in magazinele Romstal.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 leiComenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Pentru livrare prioritara, poti alege plata in avans. Confirmarea platii tale se face:

  • in 30 minute - daca platesti pe site cu cardul (procesare rapida a comenzii***)
  • in 1 - 2 zile lucratoare - daca optezi pentru OP bancar
  • in momentul platii - daca alegi un magazin Romstal

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

*    Exceptie fac peletii, respectiv codul de produs 32PE0020, al carui cost de livrare la domiciliu sau in magazinele Romstal, este de 100 lei / palet (70 - 75 saci). Produsul poate fi comandat doar la palet.

**   Sambata, livrarile se fac la solicitarea clientilor si in functie de gradul de incarcare al flotei transportatoare. 

*** Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata. Suplimentar, in cazul in care optezi pentru ridicarea produselor de la un magazin Romstal, iar acestea nu se afla pe stocul magazinului si trebuie comandate in depozitele Romstal, prin optiunea de plata cu cardul, eviti dubla deplasare la magazin (plata pentru comanda catre depozite si ridicare produse). Pentru scurtarea timpului de livrare, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu, va rugam sa aveti disponibila suma exacta de plata.

 

Mai multe

Accesorii compatibile

Nu exista informatii despre accesorii.

Review-uri